i:cerada za motor

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
dadopg
Grijač guma
Grijač guma

i:cerada za motor

Post by dadopg »

Interesuje me dje ima da se kupi cerada za motor,ili ako neko ima da je prodaje neka se javi ;)
npedja
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Kawasaki Versys

Re: i:cerada za motor

Post by npedja »

Ako ti brendiranje nije bitno u CUNGU & CO - put Vojisavljevica, cerade u dvije velicine, boja siva, unutra postava da se ne lijepi pri grijanju (izlaganju suncu), lastika na rubovima (da je vjetar ne skida, provjereno dobra, cijena oko 15 €.

Ako hoces jos jeftiniju varijantu, u pitanju su cerade koje nijesu za motor, najlon-plastiika, kao one za pokrivanje prikolica, imaju rupe na rubovima tako da mozes da se osiguras da ti je neko ne odnese sa motora (provlacenjem sajle kroz te rupe), plave i zelene boje, u velicinama 2 x 3 m i 3 x 3 m (a mozda i 3 x 4 m), nemaju postavu protiv lijepljenja u slucaju pregrijacvanja ali se inace ne lijepe pri nekom npr 3 casovnom izlaganju suncu na spoljasnjoj temperaturi od 35 do 39 stepeni. To imas u OKOV ili Centrometal, cijena neznam sada kolika je ali mislim da je vila u zavisnosti od dimenzija od 3 do 6 €.

Pozdrav
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

npedja wrote:Ako ti brendiranje nije bitno u CUNGU & CO - put Vojisavljevica, cerade u dvije velicine, boja siva, unutra postava da se ne lijepi pri grijanju (izlaganju suncu), lastika na rubovima (da je vjetar ne skida, provjereno dobra, cijena oko 15 €.

Posto mene ne zanima brendirana cerada,ovo mi izgleda odlicno ;)

Ja sam je prije nedje trazio,i bila je u VG u Blok 5,oko 50 e...
dadopg
Grijač guma
Grijač guma

Post by dadopg »

Hvala na pomoci ;)
Post Reply