Kotoranin Duško V. Kojić (40) poginuo u naselju Dobrota

Post Reply
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

Kotoranin Duško V. Kojić (40) poginuo je u subotu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19.30 časova u naselju Dobrota, na Svetom Matiji, na krivini koja je do sada odnijela veći broj života.
Istražni sudija kotorskog suda Špiro Pavićević kazao je da se Kojić koji je upravljao motorom registarskih oznaka KO-AB 13 kretao iz pravca Kotora ka Risnu, kada je iz sada neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku, i udario u automobil marke "reno laguna" registarskih oznaka KO-AB 496 kojim je upravljao Kotoranin Ilija Stijepčević (25).
Nakon čeonog sudara, reno se zarotirao i udario u automobil "fiat stilo"reg. oznaka KO-AN 395 kojim je upravljala Snežana Gopčević (44) iz Orahovca i koja se kretala u traci iza motocikliste.
Kojić je nakon udesa, na licu mjesta davao slabe znakove života i po prijemu u bolnicu u Risnu je preminuo.
Ostali učesnici u udesu nijesu povrijeđeni, sudija Pavićević je naložio obdukciju nastradalog mladića kao i sva potrebna vještačenja, te da je istraga u toku.
Zbog uviđaja koji je trajao oko 2 sata, saobraćaj je bio u prekidu na glavnoj saobraćajnici.
Stvorile su se kilometarske kolone i saobraćajni promet je otežan, zbog tradicionalne manifestacije Bokeljske noći.

izvor: http://www.vijesti.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Kotoranin Duško V. Kojić (40) poginuo u naselju Dobrota

Post by LION »

mnogo mi je kao covjeku zao svih ljudi koji su stradali i na motoru i po nasih drumova.ipak radi se sad o ovom slucaju...mnogo mi je zao duleta jer je bio dobra i draga osoba...moj komsija iz naselja...dvije ulice od mene.bukvalno smo se svi tu zajedno podigli.dok ovo pisem oci su mi se napunile suza jer sam ga stvarno cijenio i kao komsiju i kao druga....mnogo mi je zao.dule,neka ti je laka crna zemlja, ti si nazalost jos jedan od onih koji ce meni i mnogima ostat u najljepsem sjecanju.pocivaj moj dobri komso u miru...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Neka mu je laka crna zemlja,počivaj u miru...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

nisam ga poznavao, ali žao mi je svakako , laka mu crna zemlja
LuTheDuck
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: uglavnom mene vozaju

Post by LuTheDuck »

Nek je pokoj dusi njegovoj...
I was born to be the best, number one and nothing less
Gacho
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: X city

Post by Gacho »

Neka mu je pokoj Dusi,Saucesce Porodici
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

neka mu je laka crna zemlja
Graco
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KAWASAKI VERSYS

Post by Graco »

Saucesce porodici i prijateljima,neka mu je laka crna zemlja
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Neka mu je laka crna zemlja
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA PUTU KOTOR-RISAN POGINUO DUŠKO KOJIĆ (40)

Sa motocikla u smrt

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć u 19 sati i 30 minuta dogodila na magistralnom putu Kotor-Risan, u naselju Sveti Matija, poginuo je Kotoranin Duško Kojić (40).
Do nesreće je došlo kada je Kojić, inače radnik kotorske "Elektrodistribucije", upravljajući motociklom (CTAB13), a krećući se iz pravca Kotora prema Risnu, dolaskom u krivinu izgubio kontrolu, prešao na suprotnu kolovoznu traku i praktično "čelom u čelo" udario u vozilo marke "reno laguna" (KOAB496) za čijim volanom je bio Ilija Stjepčević (25) takođe iz Kotora. Od siline udara "reno" se zanio i udario u automobil marke "fijat stilo" (KOAV395) koji se kretao ka Risnu, a njime je upravljala Kotoranka Snežana Gopčević.
Nesrećni Kojić je nakon sudara sa "renoom" preletio nekoliko metara u vazduhu i pao na asfalt. Nakon udesa kolima Hitne pomoći kotorskog Doma zdravlja upućen je u Specijalnu bolnicu za ortopediju "Vaso Ćuković" u Risnu, pri čemu je jedva davao znake života. Usled teških povreda glave i obilnog krvarenja ubrzo nakon prijema u bolnicu je preminuo.
- Do nesreće je došlo iz zasada neutvrđenih razloga, a istraga je u toku. Slijede saobraćajna, mašinska i ostala neophodna vještačenja, a tijelo preminulog upućeno je na obdukciju - kazao je za "Dan" dežurni istražni sudija Špiro Pavićević, koji je u prisustvu zamjenice osnovnog državnog tužioca Tanje Čavor, a uz asistenciju službenika Ispostave policije Kotor obavio uviđaj na licu mjesta.

izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;

Saobraćajna nesreća u mjestu Dobrota kod Kotora

Poginuo motociklista

PODGORICA/KOTOR – Duško Kojić (40) iz Kotora poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u Dobroti kada je iz za sada neutvrđenih razloga motorom udario u vozilo „reno laguna“ kojim je upravljao Ilija Stijepčević (25) iz Kotora.
Nesreća se dogodila oko 19.30 sati u naselju Dobrota, na Svetom Matiji.
Istražni sudija kotorskog suda Špiro Pavićević kazao je Pobjedi da se Kojić, koji je upravljao motorom registarskih oznaka KO-AB 13, kretao iz pravca Kotora ka Risnu, kada je iz sada neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu kolovoznu traku, i udario u ,,reno laguna“.
Nakon čeonog sudara, ,,reno“ se zarotirao i udario u automobil ,,fiat stilo“ KO-AN 395 kojim je upravljala Snežana Gopčević (44) iz Orahovca i koja se kretala iza motocikliste.
Kojić je nakon pada udario glavom o asfalt. Prebačen je u bolnicu u Risnu, gdje je ubrzo i preminuo.
Pavićević je naložio obdukciju. Istraga je u toku.
Saobraćaj je bio u prekidu oko dva sata zbog uviđaja.

izvor: http://www.pobjeda.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Post Reply