predlog bajkera...flip up kaciga..nova ili ekstra ocuvana

Kupovina motora, djelova i opreme
Post Reply
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

predlog bajkera...flip up kaciga..nova ili ekstra ocuvana

Post by LION »

htio bih kupiti pomenutu vrstu kacige.radje bih uzeo novu...ali koju, da nije preskupa.to mi je za moju ljepsu polovinu.raste mi djetic,pa je on uzeo kacigu od mame...tako to ide.dajte,preporucite nesto...moze i polovna,ali ekstra ocuvana.pozdrav svima.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: predlog bajkera...flip up kaciga..nova ili ekstra ocuvan

Post by ice »

drug, mogu li te pitat samo razlog kupovine baš flip up kacige? generalno nešto sam sumnjičav prema kacigi koja ima zglob preko kog se otvara kaciga. ne daj bože pri udesu pitanje je koliko bi izdržalo a da ne pukne?
integralna kaciga je po meni zakon, i praštaj zbog odgovora koji ti nije završio posao ;)
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

ice wrote:drug, mogu li te pitat samo razlog kupovine baš flip up kacige? generalno nešto sam sumnjičav prema kacigi koja ima zglob preko kog se otvara kaciga. ne daj bože pri udesu pitanje je koliko bi izdržalo a da ne pukne?
integralna kaciga je po meni zakon, i praštaj zbog odgovora koji ti nije završio posao ;)
Nemoj da te ovo muči,bio sam prisutan kad je kolega bajker sa flip-up kacigom pao i to pravo na glavu,naravno,na mehanizam. Osim ogrebotina ništa se nije desilo a pad nije bio baš naivan. Uostalom,flip-up kacige se testiraju isto kao i integralne ;)
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Galiot wrote:
ice wrote:drug, mogu li te pitat samo razlog kupovine baš flip up kacige? generalno nešto sam sumnjičav prema kacigi koja ima zglob preko kog se otvara kaciga. ne daj bože pri udesu pitanje je koliko bi izdržalo a da ne pukne?
Nemoj da te ovo muči,bio sam prisutan kad je kolega bajker sa flip-up kacigom pao i to pravo na glavu,naravno,na mehanizam. Osim ogrebotina ništa se nije desilo a pad nije bio baš naivan. Uostalom,flip-up kacige se testiraju isto kao i integralne ;)
e ovo mi je drago da čujem. ne da je pao nego da mu je spasila glavu :)
moj starac ima Nolan N93 i prezadovoljan je njome
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Novu uzmi u svakom pogledu. Polovna se formirala prema glavi vlasnika. Plus je razlika u cijeni zanemariva.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

tako ce i bit.novo je novo.ja imam full face kacigu.ovu ocu da kupim zeni,i njoj se kao i meni vise svidja flip up kaciga.nekako mi je prakticnija.jedini je problem sto je meni ,,badanj,,velik :D DU-MONSTER...ajde ako te ne mrzi javni mi ako bude neka akcija u dante moto na moto kacige i jakne.prosle godine kupih ekstra held jaknu za 110e.pozdrav svima.
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Novu u svakom slucaju
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
dinamik
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: sve

Post by dinamik »

LION wrote:tako ce i bit.novo je novo.ja imam full face kacigu.ovu ocu da kupim zeni,i njoj se kao i meni vise svidja flip up kaciga.nekako mi je prakticnija.jedini je problem sto je meni ,,badanj,,velik :D DU-MONSTER...ajde ako te ne mrzi javni mi ako bude neka akcija u dante moto na moto kacige i jakne.prosle godine kupih ekstra held jaknu za 110e.pozdrav svima.
pazi sad,
stiže mi flipup nova kaciga,ali,ako mi bude mala,rado ću ti je ustupiti po cijeni,koja je inače ,prava sitnica,od ..,.. €.Marke je NEXO...i ostalo je u nastavku
http://www.polo-motorrad.de/en/tour-com ... hwarz.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

moze...javi,ako bude na prodaju.
Post Reply