Drage kolege,
Nasao sam ovo na jednom od moto sajtova (motomanijaci.com) pa rekoh da postavim (ako nije krsenje pravila) moze biti korisna ideja.
Naime radi se o takozvanim andjeoskim ocima (dodaci za farove), estetskog i signalnog (radi uočljivosti) karaktera a ideja je vrlo izvodljiva sa aspekta troška i dostupnosti potrebnog materijala:
- led dioda x 2 ( cvijetin brijeg -nekadašnji Italvideo )
- štapove za okretanje venecijanera (od pleksiglasa) - ima i na pijacu i u OKOV
- malo folije
- vrlo malo termobuzira ( cvijetin brijeg -nekadašnji Italvideo )
- zica
a od alata:
- brusilica (sto manja to preciznija i bolja)
- rerna - iako je vrijeme krize ipak znam da je svi imamo mada je vjerovatno rijetko koristimo (oskudacija ili brza hrana)
- busilica sa malim borerom (moze i akumulatorska)
Za pojasnjenje procesa izrade video na linku:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9061120203#" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrav
ANGELS EYES sopstvena izrada - za motore i automobile
-
npedja
- Biker wannabe

- Vozim: Kawasaki Versys
-
npedja
- Biker wannabe

ANGELS EYES sopstvena izrada - za motore i automobile-POSTAV
Samo da dodam da se kao metoda postavljanja ovog dodatka u far koristi otvaranje fara (ne bas preporucljivo) ili tehnika tankorukih majstora RPOVLACENJE KROZ OTVOR OD SIJALICE I LIJEPLJENJE SAMOLJEPLJIVOM TRAKOM.
U suštini sve najvažnije je u video materijalu na linku koji sam postavio u prethodnom tekstu.
U suštini sve najvažnije je u video materijalu na linku koji sam postavio u prethodnom tekstu.
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Re: ANGELS EYES sopstvena izrada - za motore i automobile
Nebi o ovome jadu radio nema tih farova i jos u far da se ..erem
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Apsolutno se slazem...Bosko wrote:Nebi o ovome jadu radio nema tih farova i jos u far da se ..erem
-
npedja
- Biker wannabe

U pravu ste da je nepotrebno ili nedovoljno potrebno maltretiranje, ali se mora priznati da je interesantan cin izrade i da se dobija (makar po snimcima) odlican proizvod. E sada kome treba i ko prepozna da mu nije dusa evo pa nek izvoli. Ovo osim primjene na motorima moze da se upotrijebi i za neke druge stvari al to je sad druga prica. Ajde rekoh kad sam vec naisao na to da postavim neka ima, da prositrimo spektar informacija.