Sinhronizacija karburatora/leptirastih tijela

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
rRicy
Stoper
Stoper
Vozim: Triumph Daytona 675

Sinhronizacija karburatora/leptirastih tijela

Post by rRicy »

Da li je neko ovo vec radio u nekim od servisa u cg i da li to uopste i postoji kod nas, koje su cijene....
Da li to urade kako treba i sl.. :)
Samo 4 miliona ljudi ima sreću da živi u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu sreću... ali zato imaju sve ostalo!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Sinhronizacija karburatora/leptirastih tijela

Post by NikGold »

Eto kupio si motor kom već treba popravka od više stotina eura , to je kad ne pitaš ko je Saša
+1389+
rRicy
Stoper
Stoper

Post by rRicy »

NikGold wrote:Eto kupio si motor kom već treba popravka od više stotina eura , to je kad ne pitaš ko je Saša
hahahahahhahahahahha, nije sve tako crno :P ne treba to meni, nego sam citao o tome pa me interesuje da li to ima kod nas, a i drug koji vozi zzr 90 i neko se bukvalo rasspada od vibracija pa mu je to moja dijagnoza, pa me zanima gdje kako i posto :PPpppPp
Samo 4 miliona ljudi ima sreću da živi u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu sreću... ali zato imaju sve ostalo!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ima Batko a ima i Dejo vakummetre ali dobrom majstoru ne trebaju ili ih koristi samo zbog kontrole ;)
+1389+
big1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: HONDA CBR 600F SPORT

MITSUBISHI GALANT V6 24V

BMW e30 325i "DRIFT MACHINE"

Post by big1 »

moto servis MIW.. sinhronizacija karburatora sa vakuum manometrima je 30e,u to je ukljucena konzumacija ;) i kontrola tj. eventualno pranje filtera vazduha..
MOTO SERVIS MIW Podgorica

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
big1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: HONDA CBR 600F SPORT

MITSUBISHI GALANT V6 24V

BMW e30 325i "DRIFT MACHINE"

Post by big1 »

NikGold wrote:Ima Batko a ima i Dejo vakummetre ali dobrom majstoru ne trebaju ili ih koristi samo zbog kontrole ;)
a nema toga uveta koje moze da zamijeni vakuum manometre i pojedini cak pljunu na ruku pa uporedjuju temperaturu izduvnih grana.. :lol: (sto se u danasnje vrijeme radi laserski) jer mjera je mjera,kad se motor dovede na manometre da svaki cilindar radi isto,da svi jednako i u isti mah povuku kad se da gas to se dobro osjeti,ko poznaje motor..ono pre i posle :shock:
MOTO SERVIS MIW Podgorica

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Post by mikeli.pg »

Otarasio si se ti njega, pa sad zbijaj sale, lako ti je.
A i neka si , nijesam te mogao vise slusat ,, da mi je prodat ovu baraku od motora , pa da kupim nekog Stroma ,,
Yamaha... Touching your heart
rRicy
Stoper
Stoper

Post by rRicy »

Tattoo wrote:
NikGold wrote:Eto kupio si motor kom već treba popravka od više stotina eura , to je kad ne pitaš ko je Saša
Nismo mu mi to radili, samo smo brusili glavu i mijenjali klipove i karike ... To sto trokira to mora da je do goruva, a i ostao mi je par puta bez goriva pa mora da je povukao prljavstinu :). :). :)
ohohohoh pa mi uopste ne pricamo o istom motoru :)
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Tattoo wrote:
Nismo mu mi to radili, samo smo brusili glavu i mijenjali klipove i karike ... To sto trokira to mora da je do goruva, a i ostao mi je par puta bez goriva pa mora da je povukao prljavstinu :). :). :)
A kad ti je , zivota ti, osta bez goriva kad si, a si ga upalio, proda .... stari coek a brda valja :liar:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

rRicy wrote:
Tattoo wrote:
ohohohoh pa mi uopste ne pricamo o istom motoru :)

Ooo, pa to je Micov momcic, jesam li pogodio? ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply