Nešto mi zviždi (nije u glavu)
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Nešto mi zviždi (nije u glavu)
Imam jedan problemčić sa motorom kako u naslovu kaže. Naime, zviždi na brzini većoj od 20kmh i nije od strujanja vazduha. Sama mašina kada radi u mjestu i kada se malo gas odvrne normalno radi. Mislim da je nesto oko prednjeg točka ali nisam siguran. Probao sam i kočnice ali nisam ustanovio bilo kakvu vezu sa kočnicama tj. zvuk se javlja nezavisno od kočenja. Jel se kome ovako nešto dešavalo? Ako jeste je li to nešto što sam mogu regulisati ili pravac majstor?
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: Nešto mi zviždi (nije u glavu)
moze se desit da je lezaj prednjeg tocka...kad vozis probaj malo da krivudas pa vidi mijenjali to zvizdanje zvuk kad je pod opterecenjem skrecanja 
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Da...
Probaj rukom da vidis ima li dje lufta,iako po nekom pravilu lezaj se cuje na vece brzine,ali nikad se ne zna
Probaj rukom da vidis ima li dje lufta,iako po nekom pravilu lezaj se cuje na vece brzine,ali nikad se ne zna
-
tdm93
- Grijač guma

koje gume imaš meni se to desilo kad sam stavio druge gume
tj. žviždi i sad a stavio sam michelin anake
tj. žviždi i sad a stavio sam michelin anake
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
BIKER FRENDLY