Pali, ne pali. .

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Spyder 50cc

Pali, ne pali. .

Post by Filip »

Napravio sam prvu gresku pri izboru skutera, drugu vjerovatno sa majstorom, nego nebitno. . Majstor mi je "popravio" spyder (slomljen blok ne znam vec sta i td) on je to zamijenio , stavio je i drugu pumpu ulja kais i rolni9ce. .

Preuzmem motorin odvozim se do kuce neki 4 kilometra i ugasi se kao bez goriva da je ostao a ima goriva. Akumulator je prazan posto je bio kod njega 2-3 mjeseca, palio se na kurblu. Dodje majstor, vuce vazduh iz crijeva za vakum do karburatora, zatim makne crijevo od kutije od vazduh sa karburatora, i upali se motor i majstor kaze pravac u servis da se stavi drugi karburator. Dodjem u servis i stave mi drugi karburator, pretpostavljam od drugog spydera kojeg su popravljali, posle toga je radio normalno, vozio sam tu noc, juce isto, palio je odlicno, jednom udarim na kurblu radi, vozio sebe, curu isao normalno. ugasim ga i posle uvece pokusam da upalim nece.Juce podjem sa drugom, stavimo akumulator nejgov i upalimo ga ali je radio ensto malo i prestao, ponovim ja sto je majstor uradio maknem ono crijevo od kutije od vazduha sa karburatora i upali iz prve. Medjutim na taj veliki otvor izlazi gorivo sa vremena na vrijeme. Moze li bit da karb niej nastelovan, da plovak iz karburatora preliva i vrace u kutiju od vazduha? Ne ide mi se kod majstora visee. .

najradije bih ga prodao ali necu da ga prodam neispravnog. .
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Pali, ne pali. .

Post by DrMracni »

sto ne pogledas da motor odvedes kod vlada i mladena, do sad su bili pravi ljudi, tesko da su se u medjuvremenu promijenili :) ozbiljno, ako nista ne uspijes otidji do njih jako su korektni
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

DrMracni wrote:sto ne pogledas da motor odvedes kod vlada i mladena, do sad su bili pravi ljudi, tesko da su se u medjuvremenu promijenili :) ozbiljno, ako nista ne uspijes otidji do njih jako su korektni
a i ako ti bas ne srede skuter, onda im uzmi sok iz frizidera i popij ga!! :D
ozbiljno podji do njih! extra ljudi i majstori!
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Filip »

evo nsite jedini koji ih hvale, jos dva momka sa foruma su ih preporucili . . ako nista , picim kod njih po preporuci. . ;)
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Za kineze u maslinama imas bas ok majstora a ima i djelova i samo se sa kinezima o jadu zabavlja ;) ako oš br poslaću
+1389+
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Filip »

to je vjerovatno Batko. Ok, kad se odlucim da zavrsim to vidjecu gdje cu pa se javljam. hvala
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Nisam na Batka mislio, čovjek samo kineze radi br 067255870
+1389+
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe