Race Ada za FZ 6

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
rRicy
Stoper
Stoper
Vozim: Triumph Daytona 675

Race Ada za FZ 6

Post by rRicy »

Upravo sam ugradio race auspuhe na motorinu, i mogu vam reci da sam VEOMA zadovoljan rezultatom... Zvuk se ne moze opisati niti snimiti dok se ne cuje uzivo, a slike cu evo postaviti pa o izgledu sami prosudite.. Cijena je bila 200 eura bez dostave + 10 eura posti....
Svima ih preporucujem i mislim da je ovo jedna od boljih investicija za motor...

Image

Image
Last edited by rRicy on 21 Sep 2011 21:22, edited 2 times in total.
Samo 4 miliona ljudi ima sreću da živi u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu sreću... ali zato imaju sve ostalo!
Filip
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Spyder 50cc

Re: Race Ada za FZ 6

Post by Filip »

srecno... ne mogu da se otvore slike
rRicy
Stoper
Stoper

Post by rRicy »

pardon, greska ispravljena ;)
Samo 4 miliona ljudi ima sreću da živi u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu sreću... ali zato imaju sve ostalo!
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

dobro izgledaju, drug mi Lu$o upravo te planira vec neko vrijeme pa je najbolje licno da ih vidi i cuje
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
rRicy
Stoper
Stoper

Post by rRicy »

DrMracni wrote:dobro izgledaju, drug mi Lu$o upravo te planira vec neko vrijeme pa je najbolje licno da ih vidi i cuje
ako hoce da vidi,cuje, neka dodje jedan dan do pluzina pa eto... :)
Lu$o
Grijač guma
Grijač guma

Post by Lu$o »

To moram čuti obavezno te zovem bude li me put tamo naveo :dance: :dance: :dance: :dance:
rRicy
Stoper
Stoper

Post by rRicy »

Lu$o wrote:To moram čuti obavezno te zovem bude li me put tamo naveo :dance: :dance: :dance: :dance:
nema problema

+38765296971
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Mislim da mi je tatoo rekao kako je citao na neki forum ako na motor ima ona lamda sonda (mislim da se tako zove) mora mapa da se radi inace ne ide kako treba a na ovaj nema te sonda koja dodje ubudena u auspuh,ja je na S2 imam i zato sam odustao od njih a inace izgledaju prelijepo.
rRicy
Stoper
Stoper

Post by rRicy »

Bosko wrote:Mislim da mi je tatoo rekao kako je citao na neki forum ako na motor ima ona lamda sonda (mislim da se tako zove) mora mapa da se radi inace ne ide kako treba a na ovaj nema te sonda koja dodje ubudena u auspuh,ja je na S2 imam i zato sam odustao od njih a inace izgledaju prelijepo.
zove se lambda sonda ili O2 senzor kako ih vec zovu :P da, mora da se radi ecu remap, ali tad bi cak dobio i vise nego sto sam ja sada :)
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

rRicy wrote:
ako hoce da vidi,cuje, neka dodje jedan dan do pluzina pa eto... :)

Pluzine bi me mogle vidit naredni mjesec ;)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
Post Reply