Ajte da michem ovoga gada iz kuce ne mogu ga ochima vidjet dolaste i vozite ovo ne mogu ja da vozim ovo ni dan smijesan sam sam sebi
mada moram priznati ove 4 cilindra i 600cm na ovu Yamahu gaze odlicno (ko voli ovakve vrste motora

)!
Samo 2999 eura motor 2007 godiste potpuno korektan sa potpuno novim gumama i tek registrovan punu godinu sa koferima i svim i svachim.
Mislimmmm dzab dzabeeeeeeeeeeeeeeeeee samo da ga makneeeeeeeeeeeemmmmmmm skuteri kostaju toliko a ovaj motor je za skutere misaona imenica!!!
Mogucnost placanja do Nove godine ne zuri mi se jer i ostatak para od mog motora chekam do nove, bitno mi je samo da kaparisem motor koji sam izabrao!
Ajte oca mu `ebem dolaSte!!!
Moj broj 067/ 740 - 500
Zaboravih napomenut da ima i onaj naslon sto se posebno kupuje za suvozacha shto se kachi na motor nazad na kofer.
Ja mislim da je i njemu cijena oko 70-100 eura.
Ispanuce josh nesto da ima dodatno jer sam ja ovaj motor uzeo u kompenzaciju i od preksinoc je kod mene pa ne znam sve.
Ako ce ko POSEBNO DA KUPI KOFER, NOSACH KOFERA i te zajebancije, moze nije problem dacu ga koliko kosta u prodavnicu pa U POLA CIJENE
pa cu motor josh spustit ZA TOLIKO KOLIKO UZMEM ZA KOFER da se proda sto prije, znachi HITNO!!!