Mala pomoc

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
tihi
Stoper
Stoper
Vozim: GSX 650 F

Mala pomoc

Post by tihi »

Koliko vrijedi honda cbr 600 rr, 2007 godiste, 18 000 km, prvi vlasnik, gume presle 1000 km, nije padano ni kvareno ali nije nista ni ulagano bez redovnih servisa i guma, dobro cuvana, nije registrovana? Kupujem pa zato. Aj pomagajte :think: ...
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: Mala pomoc

Post by bu2rider »

e sad se ja ne mogu sjetiti kad je poceo novi model???al koloiko me sjecanje sluzi milim da je bas od 07god poceo novi model...e ako je novi model onda je...e jbg...sto je odje realno...niko je svoju prodavao 7iljada...al ja moislim da je danas u ovo vrijeme i za to godiste trzisna cijena izmedju 5 i 6 iljada...pogledaj imas suzukija k7-8 po 6 iljada da biras i to 750...da se razumijemo ja sam hondas u dusi...tako da ako se odlucis za taj motor...pravi izborrrr :snooty:
tihi
Stoper
Stoper

Post by tihi »

Pa i meni je honda favorit, i zbog izgleda i performansi ali da nije malo mnogo 6000 za ovu kilometrazu, plus sto nije ulagano nista ekstra bez servisa i guma? Ona cbr-ka iz pg sto je prodavana za 7000 je stvarno bomba jer je imala sve sto se moglo imat, pa je po meni opet dao malo ispod cijene. Ne znam...
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

tihi wrote:Pa i meni je honda favorit, i zbog izgleda i performansi ali da nije malo mnogo 6000 za ovu kilometrazu, plus sto nije ulagano nista ekstra bez servisa i guma? Ona cbr-ka iz pg sto je prodavana za 7000 je stvarno bomba jer je imala sve sto se moglo imat, pa je po meni opet dao malo ispod cijene. Ne znam...
pa sta je jos trebano raditi sem redovnog servisa koji je najvazniji? mislis da neam nista od dodatne opreme??e jbg.....a to je nikakva kilometraza...tek se razradio..pa ti motori prelaze i po 50000-100000bez ikakvih problema...narano uz redovno odrzavanje...tako da je koilometrata zanemarujuca...vjeruj mi :think:
tihi
Stoper
Stoper

Post by tihi »

Nema nista od opreme, brat nece ni kacigu da casti :). Ali da je odrzavana, odrzavana je...
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

tihi wrote:Pa i meni je honda favorit, i zbog izgleda i performansi ali da nije malo mnogo 6000 za ovu kilometrazu, plus sto nije ulagano nista ekstra bez servisa i guma? Ona cbr-ka iz pg sto je prodavana za 7000 je stvarno bomba jer je imala sve sto se moglo imat, pa je po meni opet dao malo ispod cijene. Ne znam...
Ono je nije cbr600rr no LOVE!
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

auuu...evo opet,, jovo na novo,,....kad Niko ovo procita,najebasmo :mrgreen:
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

tihi wrote:Nema nista od opreme, brat nece ni kacigu da casti :). Ali da je odrzavana, odrzavana je...
Oprosti,zašto bi te neko častio,ti si koliko vidim zainteresovan da kupiš motor,a ne kacigu? Neće valjda kaciga biti presudna u toj trgovini?

Po ovome što ti pišeš dobijaš zaista odličan motor za ok cijenu,a što se tiče opreme,ne brini,još je bolje ovako,možeš ti po svom ćefu da uređuješ motor! :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
tihi
Stoper
Stoper

Post by tihi »

Galiot wrote:
tihi wrote:Nema nista od opreme, brat nece ni kacigu da casti :). Ali da je odrzavana, odrzavana je...
Oprosti,zašto bi te neko častio,ti si koliko vidim zainteresovan da kupiš motor,a ne kacigu? Neće valjda kaciga biti presudna u toj trgovini?

Po ovome što ti pišeš dobijaš zaista odličan motor za ok cijenu,a što se tiče opreme,ne brini,još je bolje ovako,možeš ti po svom ćefu da uređuješ motor! :D
Legendo ono sam iz sale stavio, pitanje je jasno, a cijenu nisam nidje pomenuo nego pitam ljude da procjene sta je realno po njima. Dakle u pitanju je cifra ne diskusija :mrgreen:
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Ma sve ok,nema ljutnje. ;)
U drugom postu pitaš da li je 6000 puno za taj motor,pretpostavka da toliko prodavac traži za njega. Ako je tako,u takvom stanju,to nije puno,pogotovo što je to smiješna kilometraža.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Post Reply