Kad cemo mi nesto ovako organizovat?

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Kad cemo mi nesto ovako organizovat?

Post by bokibd »

Evo linka kolege iz srbije su se bas bacile na posao. Mozda bi bili voljni da nam pomognu, prenesu iskustva, ustupe promo materijal za neku nasu kampanju?

http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... try1262150" onclick="window.open(this.href);return false;
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Re: Kad cemo mi nesto ovako organizovat?

Post by sparco »

4 dana bez komentara , momcima bjb svaka cast , al mi mrcili se , sunce zeljni voznje ima vremena za ovo ;) salim se sjajna akcija organizacija i divna zamisao, al opet sa druge strane ( iako ce na mene sad drvlje i kamenje) po meni smo jedna od kategorija koja najmanje ima pravo da se zali, e sad se pitate sto, khm brojte jedan dan voznje kolicine prekrsaja koje napravimo, nacin na koji ribamo druge , nije me vidio i sl a vozimo 200 , itd itd itd............. ;) ja bi prvo akciju za nas da se naucimo defanzivnoj voznji i akciju za oce kafe rejsere japnake stajl koji nam kvare ugled pa sve ostalo , al opet sa takvima je prica zaludna .............
risk,is what makes life worth living.
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Ja skidam kapu kolegama iz BJB ali u Sparcovoj prici ima mnogo istine!Mnogi bikeri se kretenisu i krse pravila u saobracaju i nerviraju ostale ucesnike.
Dobro bi bilo da skupimo koji dinar pa da stavimo par bilborda upozorenja kroz CG gradove na prometna mjesta!
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

eo da se nadovežem na koljegu sparca koji, istina rijetko, ali sad mudro zbori :)
uglavnom, rađe bi ja odradio par bilborda da se MI edukujemo e će me džaba viđet ovaj s kolima u retrovizor ako ja kacigu ne nosim, klepi me kakvi insekt i lupim o asfalt pri 120kmh...
uglavnom, nešto ovoga tipa postavit na bilborde:
Image

Image

Image

jesu morbidne slike ali nekako se mora probudit strah u čovjeka, pa bolje ovako nego svojom kožom osjetit
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Amin!Kad vidim magarad bez kaciga dodje mi da povratim!
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Potpuno se slažem sa pričom da od nas treba početi. Zaista je jako puno vozača motora u MNE koji se tako ponašaju tj,voze bez adekvatne opreme ili bez ikakve opreme. Na ovo sam nešto kivan juče i danas jer je momak u Kotoru udario u parapet (kameni zid,ograda pored mora) i zadobio frakturu lobanje i unutrašnje krvarenje. A zašto?

-Zato jer je bilo važnije kupiti dva Akrapoviča za R1 nego kvalitetnu kacigu pre svega pa ostalu opremu.

Da me neko ne shvati pogrešno,meni je jako žao momka i što je povređen ali takvi postupci jako loše izgledaju u javnosti. Mi se posle nešto kao borimo za svoja prava,za ovo-za ono a ljudi nas zbog,ja se zaista nadam,manjine smatraju divljacima.
Mislim da zaista treba naći modus da se edukuju mladi vozači a ako to ne može zaista se slažem da se uvedu ograničenja snage motora sa godinama starosti i vozačkog staža.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

upravo tako galiote i ajse , i madzo, ( barachina niko stop) , vise je nesavjesnih od nas savjestnih, i sav trud bi nam pao u vodi zbog takvih, pa njih edukovati, njima nabiti malo da se zamisle ovakvim bilbordima pa onda sve ostalo
risk,is what makes life worth living.
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Ako cemo posteno i odavde, sa foruma, ima pojedinaca koji ne voze bas savjesno, a po malo pametuju. Srijetali smo se po putu :whistle:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

...ima jedna kategorija koja me posebno nervira, imaju one male kacige kao tutice (imam i ja dvije, tri doduse ne koristim ih vec dvije godine), inace koje nemaju u EU homologizaciju za bilo kakvu upotrebu u saobracaju, ali eto opet je nekakva zastita. E sad koliko ste puta vidjeli strucnjake koji ih nose a da je ona zavezana na vrh glave i nose ih kao sesire, jer je mnogo tesko je zakaciti i to oduzima vremena i valjda je ne izgleda cool... E sad, ja sam barem cetiri, pet puta vidio kad te kacige odlijecu tokom voznje a oni pokusavaju da je ufate u letu, inace se nose da bi zadovoljili formu kao da imaju kacigu...
Post Reply