Kako utisati motor?

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Kako utisati motor?

Post by Freeman »

Da li neko zna gdje se moze kupiti ili napraviti dB Killer ili se na drugi nacin malo utisati motor?
Auspuh mi je otvoren i, osim sto smeta pri duzim voznjama, danas me je policija zaustavila i jedva sam se izvukao bez kazne.
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: Kako utisati motor?

Post by bu2rider »

isti problem imam i ja...ja sma naso nekog lika sto ima iste auspuhe kao ja i pitao ga da mi pozajmi jedan db killer da ponesem nedje da napravim i reko dacu ti pare i,i bilo sta u zalog..a on pa ne znam pa vidjecu brate kao da sam mu krvi trazio..pi u sta se ovaj narod pretvorio brate mili...tako da ako neko ima nekog koga zna da ima leo vince za 990 i db killer neka se javi pozz
stinger
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha XT600

Post by stinger »

:lol:
Last edited by stinger on 29 Mar 2012 00:55, edited 1 time in total.
stinger
Grijač guma
Grijač guma

Post by stinger »

Mijenjam zatvoreni XT-ov, za otvoreni TT-ov ;)
stinger
Grijač guma
Grijač guma

Post by stinger »

bu2rider wrote:isti problem imam i ja...ja sma naso nekog lika sto ima iste auspuhe kao ja i pitao ga da mi pozajmi jedan db killer da ponesem nedje da napravim i reko dacu ti pare i,i bilo sta u zalog..a on pa ne znam pa vidjecu brate kao da sam mu krvi trazio..pi u sta se ovaj narod pretvorio brate mili...tako da ako neko ima nekog koga zna da ima leo vince za 990 i db killer neka se javi pozz
Znam ti jednog momka sto ima akrape na 990 , ne znam da li ti odgovara...
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

stinger wrote:
bu2rider wrote:isti problem imam i ja...ja sma naso nekog lika sto ima iste auspuhe kao ja i pitao ga da mi pozajmi jedan db killer da ponesem nedje da napravim i reko dacu ti pare i,i bilo sta u zalog..a on pa ne znam pa vidjecu brate kao da sam mu krvi trazio..pi u sta se ovaj narod pretvorio brate mili...tako da ako neko ima nekog koga zna da ima leo vince za 990 i db killer neka se javi pozz
Znam ti jednog momka sto ima akrape na 990 , ne znam da li ti odgovara...
hvala brate...ali na zalost ne odg jer su akrapi hexagonalnog oblika...ali hvala svakako :D
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Ma ne vjerujem da se to desilo u nasu malu,napacenu ali slobodnu i hrabru Crnu Goru!
14:23
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Imas na eBay-u za svaki fi auspiha. mislim da te sa postarinom ispane oko 20e zavisno okle ti ik silju.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
stinger
Grijač guma
Grijač guma

Post by stinger »

ili ako otidjes do bg-a imas na nekog lika na adu koji pravi auspuhe, odradit ce ti to za sat vremena posla !

ili ti:

http://www.dragonada.com/index.srb.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Ali dok stigne proci ce 15-20 dana, a ja ne bih da cekam toliko :(

Ima li neko od ovih sto prave auspuhe iz Podgorice ili Crne Gore da bi mogli da urade to?
Post Reply