Da li neko zna gdje se moze kupiti ili napraviti dB Killer ili se na drugi nacin malo utisati motor?
Auspuh mi je otvoren i, osim sto smeta pri duzim voznjama, danas me je policija zaustavila i jedva sam se izvukao bez kazne.
Kako utisati motor?
-
Freeman
- Grijač guma

- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
Re: Kako utisati motor?
isti problem imam i ja...ja sma naso nekog lika sto ima iste auspuhe kao ja i pitao ga da mi pozajmi jedan db killer da ponesem nedje da napravim i reko dacu ti pare i,i bilo sta u zalog..a on pa ne znam pa vidjecu brate kao da sam mu krvi trazio..pi u sta se ovaj narod pretvorio brate mili...tako da ako neko ima nekog koga zna da ima leo vince za 990 i db killer neka se javi pozz
-
stinger
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha XT600
-
stinger
- Grijač guma

Mijenjam zatvoreni XT-ov, za otvoreni TT-ov 
-
stinger
- Grijač guma

Znam ti jednog momka sto ima akrape na 990 , ne znam da li ti odgovara...bu2rider wrote:isti problem imam i ja...ja sma naso nekog lika sto ima iste auspuhe kao ja i pitao ga da mi pozajmi jedan db killer da ponesem nedje da napravim i reko dacu ti pare i,i bilo sta u zalog..a on pa ne znam pa vidjecu brate kao da sam mu krvi trazio..pi u sta se ovaj narod pretvorio brate mili...tako da ako neko ima nekog koga zna da ima leo vince za 990 i db killer neka se javi pozz
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
hvala brate...ali na zalost ne odg jer su akrapi hexagonalnog oblika...ali hvala svakakostinger wrote:Znam ti jednog momka sto ima akrape na 990 , ne znam da li ti odgovara...bu2rider wrote:isti problem imam i ja...ja sma naso nekog lika sto ima iste auspuhe kao ja i pitao ga da mi pozajmi jedan db killer da ponesem nedje da napravim i reko dacu ti pare i,i bilo sta u zalog..a on pa ne znam pa vidjecu brate kao da sam mu krvi trazio..pi u sta se ovaj narod pretvorio brate mili...tako da ako neko ima nekog koga zna da ima leo vince za 990 i db killer neka se javi pozz
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Ma ne vjerujem da se to desilo u nasu malu,napacenu ali slobodnu i hrabru Crnu Goru!bu2rider wrote:isti problem imam i ja...ja sma naso nekog lika sto ima iste auspuhe kao ja i pitao ga da mi pozajmi jedan db killer da ponesem nedje da napravim i reko dacu ti pare i,i bilo sta u zalog..a on pa ne znam pa vidjecu brate kao da sam mu krvi trazio..pi u sta se ovaj narod pretvorio brate mili...tako da ako neko ima nekog koga zna da ima leo vince za 990 i db killer neka se javi pozz
14:23
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Imas na eBay-u za svaki fi auspiha. mislim da te sa postarinom ispane oko 20e zavisno okle ti ik silju.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
stinger
- Grijač guma

ili ako otidjes do bg-a imas na nekog lika na adu koji pravi auspuhe, odradit ce ti to za sat vremena posla !
ili ti:
http://www.dragonada.com/index.srb.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ili ti:
http://www.dragonada.com/index.srb.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Freeman
- Grijač guma

Ali dok stigne proci ce 15-20 dana, a ja ne bih da cekam toliko 
Ima li neko od ovih sto prave auspuhe iz Podgorice ili Crne Gore da bi mogli da urade to?
Ima li neko od ovih sto prave auspuhe iz Podgorice ili Crne Gore da bi mogli da urade to?