naime kad god uzmem neki motor volim znati sve o njemu, mane i prednosti i nacine efikasnog rjesavanja, i ovih dana sam na 10tine foruma kuckajuci sa ljudima saznao dosta korisnog, i pomaganjem drugarima dosao do odredjenih informacija kako jeftinije popraviti masinu i naci efikasno neki dio
evo recimo prvo za sve lezajeve koji vam trebaju za motor, ne morate narucivati fabricke cekati i placati kad imate fag i skf izbor u podgorici za 4 5 eura , ako ocete malu privredu 2 3 eura , al to ne preporucujem takodje semerinzi i slicno, sve u zagoricu u radnji koja i ako nema na lageru za max dan dva nabavi sve
takodje recimo za mog caponorda , koji nekad ima problem sa bombinama postoji caka, da su iste bombine od starih pezo sitroena i slicno, i da su kvalitetnije beru oko 30 eura do 40 , a nove za moj motor 150 ;p i tako dalje
svi koji imate slicna iskustva zamjenskih djelova da se mogu naci u cg navedite koji dio gdje cifre i za koji motor, sezona je i nekad ne bi gubili vrijeme cekajuci djelove zar ne ?
onda za sve vozace triumpha i svih ktm 990 i 1190 masina ima besplatna dijagnostika i mape za zamjenu akrapa leo vinca i slicno sa svim modovima, sa i bez lambde i slicno, cak i koji kabal obd2 koristiti a svi prelazi za prespajanje 16pin obd2 na 6 pin od motora moze se naci u pg za 2 3 eura, pa ako kome treba pomoc tu sam
zatim imamo kolegu equilibriuma koji moze pomoci u izradi crash barova za endure, imamo covjeka za lexan plexi i slicno za nadogradnje vizira , dragana u nk za alu kofere i samo nastavite