Novi automobili imaju dobru izolaciju zato vi nabavite bucniji auspuh naravno sa prigusivacem da bi prosli tehnicki
Buka i sigurnost
- Poki
- Stoper

- Vozim: KTM 690 sm
Buka i sigurnost
Moja opazanja su sledeca, sto bucniji auspuh manje su sanse da vas neko ukloni sa puta
. Najvecu problem je sto vas ljudi uopste ne vide ali zato treba da vas cuju
Novi automobili imaju dobru izolaciju zato vi nabavite bucniji auspuh naravno sa prigusivacem da bi prosli tehnicki
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Buka i sigurnost
"Loud Pipes Saves Lives"
iz licnog iskustva kao vozaca motora i auta moram da potvrdim da ipak stoji cinjenica. Najgora moguca stvar je da si neprimjetan, bilo to da se nalazis iza ili ispred vozila, dok sa nekim bucnijim auspuhom definitivno ljudi obracaju paznju...
jeste da ta buka smeta prilikom duze voznje...
iz licnog iskustva kao vozaca motora i auta moram da potvrdim da ipak stoji cinjenica. Najgora moguca stvar je da si neprimjetan, bilo to da se nalazis iza ili ispred vozila, dok sa nekim bucnijim auspuhom definitivno ljudi obracaju paznju...
jeste da ta buka smeta prilikom duze voznje...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Sa prijašnjim motorom nisam imao problema da neću biti uočen,ARROW je odlično odrađivao svoj posao
Ali sad je već problem,pogotovo mi je bila prva vožnja kad sam i sam bio nenaviknut da ljudi ne čuju da se približavam. Posle sam počeo trubiti i blicati ali aftermarket auspuh je u razmišljanju za nabavku.
Postoji problem upravo u količini buke,tj,glasnoći auspuha. Ako je jako glasan počinje da smeta u dužoj vožnji a opet sa tihim auspuhom vas niko ne čuje. Youtube tu dosta pomaže u izboru ali teško se dolazi do nekih brendova koji se možda pokažu kao dobri. Ne znam,nisam pametan
Ali sad je već problem,pogotovo mi je bila prva vožnja kad sam i sam bio nenaviknut da ljudi ne čuju da se približavam. Posle sam počeo trubiti i blicati ali aftermarket auspuh je u razmišljanju za nabavku.
Postoji problem upravo u količini buke,tj,glasnoći auspuha. Ako je jako glasan počinje da smeta u dužoj vožnji a opet sa tihim auspuhom vas niko ne čuje. Youtube tu dosta pomaže u izboru ali teško se dolazi do nekih brendova koji se možda pokažu kao dobri. Ne znam,nisam pametan
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Nego vazda postoji opasnost da od finog kulturnog covjeka, pretvore u dzibera sto turira i cudo cini da se ne moze od njega ostati... Pogotovo ako makete db kilere, ja sam moje zapikovao cisto da ne dodjem u iskusenje... 
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
SlavkoPejovic wrote:Nego vazda postoji opasnost da od finog kulturnog covjeka, pretvore u dzibera sto turira i cudo cini da se ne moze od njega ostati... Pogotovo ako makete db kilere, ja sam moje zapikovao cisto da ne dodjem u iskusenje...
I metni onu kacigu
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Pricaju ljudi bas od Ulcinja do BracaSlavkoPejovic wrote:Nego vazda postoji opasnost da od finog kulturnog covjeka, pretvore u dzibera sto turira i cudo cini da se ne moze od njega ostati... Pogotovo ako makete db kilere, ja sam moje zapikovao cisto da ne dodjem u iskusenje...
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Molim kolega a Split...tu je pocelo...dexbudva wrote:Pricaju ljudi bas od Ulcinja do BracaSlavkoPejovic wrote:Nego vazda postoji opasnost da od finog kulturnog covjeka, pretvore u dzibera sto turira i cudo cini da se ne moze od njega ostati... Pogotovo ako makete db kilere, ja sam moje zapikovao cisto da ne dodjem u iskusenje...
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Eeee je mislim da je nijesam stavio dva puta tokom citave godine i to kad se prebacim preko ulice da preparkiram Kawu... Ali postujem ne treba ni tolikosLowRider wrote:SlavkoPejovic wrote:Nego vazda postoji opasnost da od finog kulturnog covjeka, pretvore u dzibera sto turira i cudo cini da se ne moze od njega ostati... Pogotovo ako makete db kilere, ja sam moje zapikovao cisto da ne dodjem u iskusenje...![]()
![]()
I metni onu kacigu
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Neka ne offfuj ovoliko izbacice nas 
Mala moja, bi li malo legla,
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
moj se motor skoro ne cuje. i to mi u putovanju nekako odgovara. ali grad je malo problematican. ako ne sviram non stop niko me ne cuje. volio bih da se malo jace cuje. tako da sam i poceo da razmisljam o nekom auspuhu. naravno cim dobijem na nekoj partiji klikera!
nikako ne volim kad se auspuh cuje prejako, pogotovo kad puca, ali da znaci malo vise zvuka, znaci.
nikako ne volim kad se auspuh cuje prejako, pogotovo kad puca, ali da znaci malo vise zvuka, znaci.