Kupujem!

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Kupujem!

Post by Space Director »

Postovane kolege, ukoliko znate nekoga da prodaje Yamahu Fazer600s ili V-Stroma 650, molim vas da mi javite.
I kad stojim tesko me pratiti...
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Re: Kupujem!

Post by goku »

znachi ipak... 8-)
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

direktore,ja bi prodao.yamaha fazer fz6s2 kupljena u novembar 2007,kod djefija.sutra idem na cetinje na servis.motor je kao nov.crn,sa dva fara naprijed.mjenjano ulje cak 3 puta,posto sam ja bolesnik za odrzavanje,nije nikad slajfano i nabijani gasovi jer imam porodicu/stvarno je tako.vozim ga i uzivam u voznji.gume nisu mjenjane jer su kao nove.od opreme na njega kupio/original fazer slidere/zlu ne trebalo/150eura,niklovane krajnice rucki 40eura,naprijed i ozada tackasti karbonski zmigavci 70eura,mrezica za rezervoar/crvena/,naljepnica karbonska crvena za rezervoar/40eura.sve to imam spremljeno fabricko/kao novo/.motor je naravno jos u garanciji do decembra 2009godine.cjena motora sa svom opremom fiksno 4900e.izaso me mnogo vise.ja mislim da je to vrlo realna cjena.ako je za kes i samo ako je kupac sa naseg no limits foruma,poklanjam potpuno novu grex jet visor kacigu.motor je preso pravih 11500kilometara. razlog zasto bi ga prodao je sto mi je rodjak na brod a on prodaje svoj motor/naravno uzeo bi njega/.moj telefon je 069458056 sasa.pozdrav svima. /ljudi,zanima me kakav vam je komentar za cjenu mog motora/ :think:
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

LION wrote:direktore,ja bi prodao.yamaha fazer fz6s2 kupljena u novembar 2007,kod djefija.sutra idem na cetinje na servis.motor je kao nov.crn,sa dva fara naprijed.mjenjano ulje cak 3 puta,posto sam ja bolesnik za odrzavanje,nije nikad slajfano i nabijani gasovi jer imam porodicu/stvarno je tako.vozim ga i uzivam u voznji.gume nisu mjenjane jer su kao nove.od opreme na njega kupio/original fazer slidere/zlu ne trebalo/150eura,niklovane krajnice rucki 40eura,naprijed i ozada tackasti karbonski zmigavci 70eura,mrezica za rezervoar/crvena/,naljepnica karbonska crvena za rezervoar/40eura.sve to imam spremljeno fabricko/kao novo/.motor je naravno jos u garanciji do decembra 2009godine.cjena motora sa svom opremom fiksno 4900e.izaso me mnogo vise.ja mislim da je to vrlo realna cjena.ako je za kes i samo ako je kupac sa naseg no limits foruma,poklanjam potpuno novu grex jet visor kacigu.motor je preso pravih 11500kilometara. razlog zasto bi ga prodao je sto mi je rodjak na brod a on prodaje svoj motor/naravno uzeo bi njega/.moj telefon je 069458056 sasa.pozdrav svima. /ljudi,zanima me kakav vam je komentar za cjenu mog motora/ :think:
Nista direktore no se spremaj i za Kotor
Ja mislim da je ponuda korektna
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
sasa086
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha TDM 900

Post by sasa086 »

Moga li ti Directore bez price. No za Kotor pa u povratku na Cetinje da se vidi kako si prosa :clap: :clap:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

A posto koshta Yamahirija XT660X ili je zadrzavas ?
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Gugi wrote:A posto koshta Yamahirija XT660X ili je zadrzavas ?

Yamahirija treba da pretrpi neke zahvate u toku ove nedelje, stize mi K&N filter i novi set guma, pa jos nisam napravio neku finalnu cijenu. U svakom slucaju, nema tu neke filozofije, otici ce po nekoj "trzisnoj" cijeni kao i svi motori koji su u dobrom stanju, par stotina eura vise ili manje zavisno od toga u kakvom su stanju gume i do kad su registrovani.

Ako si zainteresovan, javi se. Ja ne volim da dajem oglase, najvise bih volio da motor prodam nekome od poznanika, bez mnogo galame, a kako imam nekoliko zainteresovanih nisam stavljao oglas do sada.
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

LION wrote:direktore,ja bi prodao.yamaha fazer fz6s2 kupljena u novembar 2007,kod djefija.sutra idem na cetinje na servis.motor je kao nov.crn,sa dva fara naprijed.mjenjano ulje cak 3 puta,posto sam ja bolesnik za odrzavanje,nije nikad slajfano i nabijani gasovi jer imam porodicu/stvarno je tako.vozim ga i uzivam u voznji.gume nisu mjenjane jer su kao nove.od opreme na njega kupio/original fazer slidere/zlu ne trebalo/150eura,niklovane krajnice rucki 40eura,naprijed i ozada tackasti karbonski zmigavci 70eura,mrezica za rezervoar/crvena/,naljepnica karbonska crvena za rezervoar/40eura.sve to imam spremljeno fabricko/kao novo/.motor je naravno jos u garanciji do decembra 2009godine.cjena motora sa svom opremom fiksno 4900e.izaso me mnogo vise.ja mislim da je to vrlo realna cjena.ako je za kes i samo ako je kupac sa naseg no limits foruma,poklanjam potpuno novu grex jet visor kacigu.motor je preso pravih 11500kilometara. razlog zasto bi ga prodao je sto mi je rodjak na brod a on prodaje svoj motor/naravno uzeo bi njega/.moj telefon je 069458056 sasa.pozdrav svima. /ljudi,zanima me kakav vam je komentar za cjenu mog motora/ :think:
ODLIČNA PONUDA!
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Ima li neko Stroma na prodaju, mozda?!
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Zakacio bi se na dva cilindra? Najs... 8-)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
Post Reply