Kupujem motor

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Kupujem motor

Post by Freeman »

Trazim nesto sto bih mogao voziti po gradu, a kada zatreba da se moze otici i malo duze. Eventualno da se malo sidje sa puta. Do 2000 eura. Mozda i do 2500 :)
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: Kupujem motor

Post by Space Director »

Imas li bar neku predstavu o tome, kakav motor bi volio da vozis? Enduro, naked, čoper...?
I kad stojim tesko me pratiti...
Nik15
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamahu XT660X

Post by Nik15 »

Freeman wrote:Trazim nesto sto bih mogao voziti po gradu, a kada zatreba da se moze otici i malo duze. Eventualno da se malo sidje sa puta. Do 2000 eura. Mozda i do 2500 :)
Htio sam da stavim skroz isti oglas :mrgreen:
fisher
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: za sad nazalost nista

Post by fisher »

MOUNTAIN BIKE :mrgreen:
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

gilera runer 2006,50 kubika/ako nije malo/bukvalno nova,presla 1600km,cjena 1500e.kao nova.nije moja nego od dobrog druga koji je hronicno non stop na brodi beverly u budvu 250 kubika crveni sa koferom,vidi se da je malo izgreban na jednu stranu/vjerovatno mali pad/,ali je cjena 2500e,mislim da je 2006 godiste. :think:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Ovaj Beverly je stvarno odlicna ponuda. :drool: :clap:
Ja moj X9 Evolution 200 cm3,decembar 2004 ,nebih dao ispod 3 'iljade. :naughty:
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Space Director wrote:Imas li bar neku predstavu o tome, kakav motor bi volio da vozis? Enduro, naked, čoper...?
Najvise bi odgovarao enduro, a moze i kruzer, naked... Nisam precizirao zato sto kod nas i nije bas neki izbor povoljnih polovnih motora. Ako ne bi nasao nista od ovoga onda bih uzeo neki skuter, tipa ovaj gore-pomenuti beverli.
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Sto se skutera tice, meni je tu Beverly ponajbolji izbor, mada me skuteri zaista ne zanimaju, tako da nemam neko znanje sto se njih tice. Odokativno:
- Piagio je jako dobra firma,
- Beverly je dokazan model,
- Ima velike tockove,
- Dobro izgleda
- Svi ih hvale

Sto se motora tice pogledaj u oglasim u Vijestima od prosle nedelje, bio je neki Kawasaki ili Suzuki, GPZ ili tako nesto...
Za 3000e, mozda mozes nekog Transalpa da potrazis.... Za 4000e bi mozda mogao da dobijes jednog TDM sa Cetinja, 2004 godiste, 13.000km, cijeni ga 4500e, ali se jako dugo prodaje, mozda bi spustio cijenu...
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Mislim da taj isti sto prodaje TDM, prodaje i Pegaso 2003 godiste, kaze da mu treba promijeniti magnet paljenja i u takvom stanju ga cijeni 2500.

Na drugom placu jedan prodaje Kawasaki KL650 (u saobracajnoj pise KL, a ja mislim da je KLR), 2003 godiste i cijeni ga 3000. E sad, ovog kawasakija prodaje za nekog prijatelja iz budve, pa ako bi nasao njega mozda bi ga jeftinije prodao.

Sta mislite o ovim?
Last edited by Freeman on 18 Apr 2009 17:59, edited 1 time in total.
Space Director
NLB Moderator

Post by Space Director »

Freeman wrote:Mislim da taj isti sto prodaje TDM, prodaje i Pegaso 2003 godiste, kaze da mu treba promijeniti magnet paljenja i u takvom stanju ga cijeni 2500.

Na drugom placu jedan prodaje Kawasaki KL650 (u saobracajnoj pise KL, a ja mislim da je KLX), 2003 godiste i cijeni ga 3000. E sad, ovog kawasakija prodaje za nekog prijatelja iz budve, pa ako bi nasao njega mozda bi ga jeftinije prodao.

Sta mislite o ovim?

Sasa086 sa Cetinja vozi TDM-a, a ima i neku apriliju Pegaso, pa njega pitaj, mozda je prodaje. Znam da TDM-a ne prodaje.
Sto se tih kawasakija tice, o njima ne znam nista.
Post Reply