Uvoz motora iz Srbije

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
Obelix
Stoper
Stoper

Uvoz motora iz Srbije

Post by Obelix »

Da li je neko imao iskustva sa uvozom polovnog motora iz Srbije?

Imam priliku da uzmem polovan motor u BG, pa me interesuje koje su opcije za prebacivanje motora u CG i kako ide carina.

Da li je moguce da neko ubaci motor u autovoz u Beogradu a ja da ga preuzmem u Podgorici? Ima li ovdje problema zbog carine i sl?

Ako imate neki kontakt za prevoz i carinjenje posaljite na pm.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Uvoz motora iz Srbije

Post by NikGold »

Ja sam prosle godine uvezao motor iz Srbije, procedura ti je kao i kod svakog drugog uvoza. Ako si iz PG na 067304305 ces dobiti sve informacije i zavrsice ti sve u max kratkom roku.Sto se tice voza , msm da nisu tovarili motore na voz. Sve da ih i tovare morao bi vlasnik da dodje snjim da napravite ugovor ovdje jer u suprotnom moras da radis ulaz i upucenje
+1389+
Obelix
Stoper
Stoper

Post by Obelix »

A koga dobijam na ovaj broj? :) Nekog speditera? Hoce li mi on pomoci oko prevoza motora i sl?
NikGold
NLB Moderator

Re: Одг: Uvoz motora iz Srbije

Post by NikGold »

Milo

pOsLaTo iZ SSPARTE
+1389+
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Obelix wrote:A koga dobijam na ovaj broj? :) Nekog speditera? Hoce li mi on pomoci oko prevoza motora i sl?
Dobijas mnogo zajebane likove na taj broj telefona, pa ti ne bih preporucio da zoves. Ne, nece ti pomoci oko prevoza, no ce ti samo uzet pare i zajebace te, tako da ti opet savjetujem da ne zoves taj broj.

Brate, coek ti je objasnio sve, oces jos i da pozove za tebe?
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

:D

Milo je spediter, moj drug, vrlo je vrijedan i precizan i ima dosta ljudi sa foruma kojima je on radio spediciju i mislim da su svi vrlo zadovoljni. Ako ga ne zovnes neces ni znati ima li kombinaciju i za prevoz.
+1389+
Post Reply