Prišivci (amblemi)

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Prišivci (amblemi)

Post by Kolasinac »

Uzeh da sređujem neku kožnu jaknu, pa mi fali amblema i prišivaka, a nešto mi je dusa bila po ovim okupljanjima da cimam ljude oko toga. Sad mi pade na pamet da nije loše da ovako pitam ima li ko da pošalje koji komad do Kolašina, ja ću platiti poštarinu. Eto tako, može biti i klupski grb, može neki drugi motiv, samo da popunim tu jaknu da liči na nešto, pa ću se i ja odužiti nekim amblemom u skorijoj budućnosti.
Image
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Prišivci (amblemi)

Post by DrMracni »

ako budemo mi pravili saljem ti :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Super! Nije to ništa važno, taman i da ostane ovih nekoliko koje imam sad na jakni, nego čisto da imam nešto što će me vezati za motore u danima kad se ne mogu voziti. :) Zna li iko i đe se mogu kupiti prišivci koji nijesu amblemi klubova, nego uopšte - bendovi, filmovi, poznate ličnosti, bilo šta slično?
Image
markobr
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350

Post by markobr »

Ja sam jednom prijatelju narucivao preko ebay-a.
Potrazi malo, mislim da ces naci dosta zanimljivih stvari...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

To sam vidio, ali nikad nijesam naručivao tako, nemam pojma ni koliko mu treba da stigne, ni hoće li stići uopšte... A vidio sam da ima dosta zanimljivih motiva. Ipak bi mi lakše bilo da odem do neke prodavnice, uđem, odaberem, platim i donesem ih kući odmah. :) Koliko vas je izašlo to, koliko ste čekali da stignu?
Image
markobr
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350

Post by markobr »

http://www.ebay.com/usr/thai-sticker-patch" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se da nije protiv pravila da postavljam link...

Naručio sam mu par nekih, ne sjećam se tačno kojih. Čekali smo oko 17 dana. A samo puniš korpu i vidiš koliko će ti izaći na kraju.

Za sada je sve stizalo sa ebay-a :-)
Oliver
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki Bandit 1200

Post by Oliver »

Imas u Podgorici u zlatarskoj ulici preko puta bivseg SDK prodavnicu metraze gdje imas tih amblema i prisivaka koliko hoces, tamo sam nasao Jawa amblem :-) A imas i u Karadjordjevoj cim u nju skrenes iz ulice Slobode pored jedne apoteke

Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 4 Beta
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma

Post by Kolasinac »

Oliver wrote:Imas u Podgorici u zlatarskoj ulici preko puta bivseg SDK prodavnicu metraze gdje imas tih amblema i prisivaka koliko hoces, tamo sam nasao Jawa amblem :-) A imas i u Karadjordjevoj cim u nju skrenes iz ulice Slobode pored jedne apoteke

Sent from my Telenor_Smart_HD using Tapatalk 4 Beta
To mi treba, zahvaljujem!
Image
Post Reply