Ja sam se dosta raspitivao o tome prije par god. Tada niko u CG nije nudio kasko osiguranje za motore. Baš u Savi su mi rekli da su na svaki € od polisa imali 5€ isplate i da su batalili. A bez kasko osiguranja se ne isplati izdavati ni auta, a kamoli motore. Poslije toga sam se preorjentisao na izdavanje jeftinih skutera i to radio neko vrijeme pa ni od toga nije bilo hljeba. Tu ne možeš zaraditi ni ako radiš na crno, a kamoli ako kreneš legalno. Potrebna ti je registrovana kancelarija, odobrenje za rad, lokacija za motore, fiskalna kasa... a to je kod nas nemoguće jer ostali rade na crno, a opština hoće da te rebne sa nekoliko hiljada samo za parče trotoara đe smiješ parkirati motore za izdavanje i sl. komplikacije. Da ne dužim i ne pominjem sto drugih komplikacija vezanih za rad sa klijentima, padovima, udesima, policiji, kaznama, naplati štete, osiguranju putnika i osiguranju od odgovornosti koje moraš imati, a koje niko neće da ti da jer kod nas nijesu ni čuli za to i ne znaju ni šta to znači pa sam morao da objašnjavam osiguravačima šta je to..., pa dreždanje po ulici po cijeli dan i naglabanje sa pijanim rusima o tome zašto im treba vozačka sa A kategorijom (koju oni sigurno imaju ali im je ostala kući

) ili zašto moraju da ti ostave pare za depozit dok je motor kod njih i sl...
Sve u svemu, nikako ne preporučujem.