Honda servis

Kupovina motora, djelova i opreme
Post Reply
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Honda servis

Post by No_LiMiT »

Na topic ovdje pise da je zastupnik za hondu(valjda) VG Biroelektronika, Bar.
E sad mene interesuje, da li oni ili neko drugi ima i ovlasceni servis?

Stiglo mi je nesto djelova za moju hondicu( :romance-heartbeating: ) pa sad kad stigne ostatak i kad se sklopi gdje da je vozim da se servisira i pregleda?
Znam da u Dubrovnik ima Honda servis( na sajt Hondin nasao) nego mi se ne ide u inostranstvo.

Znam da ima dosta majstora sto rade kuci/u garaze ali ja sam malo perfekcionista, najmanja tackica na motor mi smeta. Hocu da se pregleda od A do Š, sve po knjizi, sve zamijeni provjeri zapise itd. Imam recimo knjigu od motora i gledam sta sve treba da se odradi pa...
Npr kod nekih motora sto sam imao znam kako su fino u servise ih pregledali... Provjere moze li da ide normalno, ulje i aj zdrao (tako nesto) .

Anyway, sevis za Hondu ili negdje gdje bi se DOBRO mogla servisirat u buducnost i sve kako treba odradilo.

(ako je lose mjesto prebacite, nijesam bio siguran dje da postujem)
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Re: Honda servis

Post by goku »

Ne postoji zvanican Hondin servis u CG, sto znaci da ako neces u Dubrovnik, prinudjen si da to sto imas odradis kod nekog od ovih lokalnih majstora ovdje... Ne znam sto imas da radis na motoru, ali ako je neki redovni servis ili nesto toga tipa to mozes i sam.
Pozdrav.
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Post by No_LiMiT »

Nemam garazu inace bih sve se naucio pa sam radio.
Trebat ce mi majstor koji ce motor detaljno provjerit, svaku sitnicu prije nego sto bih krenuo da ga vozim, pa kasnije da se radi servis(sve s liste, ne volim da preskacem stvari takve).

Meh, mozda previse dramatizujem heh, no najbolje bi bilo da vidim taj motor prvo pa onda da brinem o servisu :)

A ako nema servisa, imaju li dje orignalni djelovi da se kupuju/narucuju ili i za to u HR?
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Mozes u HR, mozes da narucis kod Acimica, a mozes i preko interneta ;)
Post Reply