Ne znam da li se ova tema moze svrstati u dio Oprema - Servis ali to mi je nekako bilo najpribliznije . Zanima me cime odrzavati sjediste, znaci cime mazati, prskati ili sta vec .
Evo i slike sjedista:
I jos sam sa strana primijetio nekolike linije, od sjedjenja, pa me zanima moze li ne daj Boze doci do pucanja na tim mjestima .
MORAJU SE OTVORITI POSEBNO JER JE VELIKA REZOLUCIJA.
Čemo god ti se maže ti ga maži
Te parnice ti ostaju od pantalona ili ako ti ga neko dok silazi s motora zakači nogom. Ćeraj to i ne razmišljaj o sjdištu, najlakše ga je presvuć kad dođe vrijeme za to...
Damir'Tattoo wrote:Čemo god ti se maže ti ga maži
Te parnice ti ostaju od pantalona ili ako ti ga neko dok silazi s motora zakači nogom. Ćeraj to i ne razmišljaj o sjdištu, najlakše ga je presvuć kad dođe vrijeme za to...
Ajde daj adresu nekoga ko gi oblozio sjediste naravno njegovim materijalom.Ja sam oblagao kozom ali vec poslije jedne sezone raspad.Pozdrav i hvala.
Nalazim broj i okačiću ga ođe.....ima jedan čovejk u Nk i jedan u DG koji to kvalitetno rade nautičkom kožom, kojom se oblažu čamci...za sjedište mog motora traže 30€
Nadam se da nece imat potrebe da idem kod njih sjediste je bukvalno novo, eto samo te nekolike linijice sa strana mada to moze bit i od sjedjenja pa kako se materijal savije
Te linije su sa strane nego ja nisam dobro slikao ma da, nije problem zamijeniti
EDIT: evo i slike, nema nikakvih udubljenja to na slici lici tako, samo ove nekolike linije, ali kao sto vec rekoh ako pukne zamijenicu nista strasno I opet napomena sliku treba otvorit posebno, desni klik-->View image
Evo broja majstora koji presvlači sjedišta u Nk
069 660 293 Veljko...
Mikane ako budeš odlučio da opet presvučeš sjedište, pošalji ga za Nk ja ću ostalo završit.
Damir'Tattoo wrote:Evo broja majstora koji presvlači sjedišta u Nk
069 660 293 Veljko...
Mikane ako budeš odlučio da opet presvučeš sjedište, pošalji ga za Nk ja ću ostalo završit.
Zovem majstora odmah pa cu te kontaktirati.Hvala i pozdrav.