Hyosung GT 650

Novosti, komentari novih i starih motora...
Post Reply
Djoni
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER 5

Hyosung GT 650

Post by Djoni »

U pokušaju da zmjenim motor za malo jači i napravim neki malo veći putopis ove godine od 4500-6000 km u izbor je došao i Hyosung 650 GT - prednost prodavatelj motora poznat znači pouzdano nije padano sa istog godište početak 2011 proizveden 2010 godine. Nisam još sjeo na njega pa budući da sam 194 cm visok i 102 kg težak moram voditi računa i o tom detalju (da je motor fizički veći).
Ukratko ima li pouzdanih iskustava sa ovim motorom - mislim ima li ga tko ili zna pouzdano kakav je (kvaliteta budući da je južna koreja - oni od 250 ccm su dosta kvalitetni ali 650 je druga priča veča opterećenja itd .. tako da kvaliteta 250 ccm nije jamstvo za kvakitetu 650 ccm). Bilo je priča da im mjenjač i ventili znaju raditi probleme itd ...

Iskreno molim iskustva
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Re: Hyosung GT 650

Post by In_Utero »

Prijatelju, sumnjam da neko od nas u CG posjeduje takav motocikl, čak mislim da niko nije nikad ni vidio primjerak motora tog proizvođača u živo (mislim na naše drumove), tako da sumnjam da možeš što doznat od nas. Analogno sa korejanskim automobilima, vjerovatno je kvalitet mašine i izrade na zavidnom nivou, ali ono što ne valja kod korejanskih automobila je vješanje, jbg, treba proći vremena da se takva stvar usavrši. Čak je i "čuveni" VW imao problem sa vješanjem (gledao sam test đe Trabant ima bolje vozne karakteristike od Golfa 3, to se poslije popravilo) dok VW nije bukvalno ukrao 6 inženjera iz Forda, te su uspjeli napraviti pristojan auto. Izvinjavam se svima (pošto je kod nas dirnuti u (čitaj: smeće zvano) VW isto kao u Albaniju dirnuti u Mercedes) pogotovo vlasnicima Golfa :mrgreen:
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

zbog posla kojim se bavim ne bih ti ga preporucio, u Njemackoj ih ima veoma cesto sa motorschade ( riknutim motorom ) i nijesu bog zna kako na cijeni... ne zamjeri sto i ne pricaj tome poznaniku sto sam reka :). Rekao bih i da si ti za taj motor povelik
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Djoni
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER 5

Post by Djoni »

Hvala na odgovorima - mislim da nisam puno zainteresiran za isti budući da nema baš puno ljudi sa nekim iaskustvom. Uglavnom znači sve ostaje na provjerenoj koncepciji japanaca.
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
Post Reply