Azbestna traka za auspuh
-
monk
- Stoper

- Vozim: Kawasaki ER6n
Azbestna traka za auspuh
Pozdrav ljudi,moze li mi ko reci dje da nadjem onu azbestnu traku koja stoji stegnuta selmom na sastavu grana i lonca auspuha!hvala. 
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
Re: Azbestna traka za auspuh
Brate, na Ebay sam je ja uzimao oko 15-20e, dodje je masu.
A metalne stegice nekad docu s njom, nekad ne, imas i njih posebno da kupis.
A metalne stegice nekad docu s njom, nekad ne, imas i njih posebno da kupis.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Vodi racuna da je azbest bas kancerogen...
Sent from fixni
Sent from fixni
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
monk
- Stoper

A znam da ika na ebay nego mi se ne ceka toliko, ima li dje odje? Po cg.
-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
I vodi račuda na znaju da uvale traku koja nema veze sa azbestom....nama se na jedan motor desilo da je ubrzo posle paljenja, traka počela žalosno da dimi i da gori
- Markenzi Pg
- Grijač guma

- Vozim: Husqvarna SM610
Preko druga sam nasao ovdje u PG Bijelu Azbestnu traku, koja je meni isto počela da gori, i sva je pocrnjela bukvalno.Damir'Tattoo wrote:I vodi račuda na znaju da uvale traku koja nema veze sa azbestom....nama se na jedan motor desilo da je ubrzo posle paljenja, traka počela žalosno da dimi i da gori
Onda sam kupio ovu preko Ebay , nikakvih problema, naravno da treba malo po ugradjni da odgori.
To ti inače stize za 10-tak dana, tako da bolje kupi nesto da je kvalitetno, i da se ne maltretiraš da trazis po CG.
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Trazis li ti dihtung na spoju izduvnih grana i auspuha? Vidim da svi pominju traku koja se omotava oko izduvnih grana.monk wrote:Pozdrav ljudi,moze li mi ko reci dje da nadjem onu azbestnu traku koja stoji stegnuta selmom na sastavu grana i lonca auspuha!hvala.
-
monk
- Stoper

Da Jovane komsija, zajebao sam se zalosno, ono lici na traku ali nije, to je taj dihtung koji mi stoji na spoju grana I lonca I drzi ga selma sto se sarafom stegne.rekao bih da je od bakra ili tako necega.vidim da znas o cemu se radi.pricaj kako da resavam to, nestalo je I sad tu ima luft, cesu se 2 cijevcine I zvoni, krklja, puca iz auspuha,
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Taj zaptivac je od materijala poput klingerita, tesnita i slicnih materijala za zaptivace izduvnih sistema, armiran zicom i impregniran grafitom. Najbolje je naruciti originalni Kawasakijew. Ja sam ga na nekoliko motora napravio od aluminijuma i dobro je drzalo. Na strugu se obradi parce AL cijevi, rasijeces je uzduzno, ne do kraja, navuces na izduvnu granu, namazes silikonom za zaptivanje izduva i stegnes. Najbrzi nacin da to rijesis dok ne stigne original, a moze da bude i trajno rjesenje.