Nova stara makina Kawasaki ER 5

Sto se sve danas vozi.....
Post Reply
Djoni
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER 5

Nova stara makina Kawasaki ER 5

Post by Djoni »

Evo nakon uspiješnih 14000 km na kinezu od 250 ccm3 došla je "prinova". Povoljno mi je bilo za uvijete u HR nabaviti Kawasaki ER 5. Slike ne stavljam ima ih već dosta za ovaj model. Godište 2005 cijena 2000 EUR, 499 ccm3 i cca 49 KS.
Bacio jednu vožnju, kao ono "idem samo par kilometara da vidim kako vuče", a tih par km se pretvorilo u 87 km testiranja. Zadovoljan, lijepo sluša, drži cestu i "ima snage". Nakon MZ 250 i kineza 250 prava pjesma. "Digao mi se" do 145 km/h dalje nisam pokušao bio sam samo u majici i prsluku sa oznakama kluba pa me već dobro hladilo.
Plan:
Isprobati ga i u Crnoj Gori ovo ljeto "malo dalje od obale" kako su mi neki na forumu savjetovali, sada imam dovoljno konja da mene i ženu povuče i na planinskom dijelu.

Pozz svima
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Nova stara makina Kawasaki ER 5

Post by DrMracni »

svaka cast, neka je sa srecom!
i da provedete sto vise veselih kilometara zajedno!!!

Kako ide sad u Cro, sa strancima? samo prevod i dobijate tablice ili...?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Djoni
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER 5

Re: Nova stara makina Kawasaki ER 5

Post by Djoni »

DrMracni wrote:svaka cast, neka je sa srecom!
i da provedete sto vise veselih kilometara zajedno!!!

Kako ide sad u Cro, sa strancima? samo prevod i dobijate tablice ili...?
Žao mi ne znam. Kupio ga u Cro i to ista županija nisam niti mijenjao tablice. Što se tiče "unosa iz EU" koji je sigurno najpovoljniji, tu se bagra dosijetila da nas blokira. Mora ispunjavati određene norme kod homologacije, a te ispunjavaju samo motocikli cca da 6 godina stari i malo skuplji. Ova cijena je bila u Cro vrlo povoljna, pa iako sam "ganjao" KLE 500 bez razmišljanja sam se odlučio na kupnju. Ima 38000 km, a redovito servisiran kod istog majstora gdje sam i ja servisirao svog kineza, poklopilo se. Majstor kaže da se niti "fazni lanac" ne mora mijenjati, tako je dobro očuvan. :mrgreen:
U demokraciji je zajamčena sloboda govora, samo nitko ne jamči slobodu nakon govora.
Post Reply