Zna li iko dje da nadjem sajlu od kvačila za motor. Sve sam preobio po PG i na kraju su mi rekli da posjetim pijacu
Kupio sam neku bezveznu (meka je dosta) u jednoj gvozdjari na Zlatici pored pumpe. E sad ne znam dje da nadjem one "nitne" sto dodju na krajevima sajle.
Dje da kupim tu nitnu, ili bolju sajlu? Kod ovih majstora ne mogu da idem jer mi motor odnosno sajla nije tu, a muka me da donosim (citaj - skidam) kosuljicu.
Ja sam svojevremeno na mog kineza umjesto sajle kvačila (original je pucala poslije 1.000 km) stavio sajlu od bicikla (za mjenjanje brzina). Isto ima završetak u vidu nitne i izdržala je sledećih 8.000 km i kasnije je služila sledećim vlasnicima motorina. Sajlu sam kupio u neku radnju biciklističke opreme prema bloku 5.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
MontWheeler wrote:Zna li iko dje da nadjem sajlu od kvačila za motor. Sve sam preobio po PG i na kraju su mi rekli da posjetim pijacu
Kupio sam neku bezveznu (meka je dosta) u jednoj gvozdjari na Zlatici pored pumpe. E sad ne znam dje da nadjem one "nitne" sto dodju na krajevima sajle.
Dje da kupim tu nitnu, ili bolju sajlu? Kod ovih majstora ne mogu da idem jer mi motor odnosno sajla nije tu, a muka me da donosim (citaj - skidam) kosuljicu.
Pogledaj u prodavnicu Tempo, u lepu katu, drze djelove od bicikla, znam da imaju sajli jedno mali milion i precnika i duzina sa sve nitnama na kraju...
Ako ne nadjes javi mi, pa da prekopam po garazi, imao sam nedje jednu za kocnicu zadnjeg tochka za MTB, mislim da bi ti zavrshila posao...
-Du you speak English ?
-nein !
-verstehen sie deutsch ?
-jaaa !
Pa pusti tu sajlu covjece covjece
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
wulfy wrote:Ja sam svojevremeno na mog kineza umjesto sajle kvačila (original je pucala poslije 1.000 km) stavio sajlu od bicikla (za mjenjanje brzina). Isto ima završetak u vidu nitne i izdržala je sledećih 8.000 km i kasnije je služila sledećim vlasnicima motorina. Sajlu sam kupio u neku radnju biciklističke opreme prema bloku 5.
ja sam kod DJINE u bd kupoio desetak za Vespu, a jedna je cak uspjela da mi polomi nosac te NITNE sto pominjete na samoj rucici prednje kocnice. Elem ...nema zafrkancije sa sajlama od bicikla...gledate li vi Tour d.France ...i oni idu 100 nizbrdo