Evo ponovio sam se malo sa ktm smt 990 motor je 2013god presao 2000km opreme nema sta nema svaki detaljcic je odradjen savrseno,dao sam moj bmw g650gs i doplatio..Sad bi za koji mjesec pud grcke trebao ic pa cu vidjet kako ce se pokazat,Za sad primjecujem da je motor sirove snage i da ima brutalan obrtni momenat..Evo i po koja slika
od danas..
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!
Ja bih to nazvao srećom - kad neko tako mlad ima mogućnost da iskusi takvu stvar! I neka te sreća prati vazda i na putu i u životu. I vrati dobrim, ako možeš.
Ja mislim, kolege, da je sreća uopšte vozit motor i ako bi se tražila definicija - to bi je ispunilo potpuno.
Kad sam dobio tomosa od 11 godina nisam mnogo znao ni đe ću ni što ću sa njim; kad sam imao đe ( i kod kojih ) - bio je rat i kriza i nisam ga mogao priuštit; sad opet moguvda vozim - al mi žena brani...
A naravno da je oprez a da je zalogaj velik za mojih 16god jes ali ja volim motore i imam postovanje prema njima a i imam iskustva sa jacim motoroima,r6,z750,bmw i sl..Da ne nabrajam..
A ja sam poceo da vozim jako mlad sa svojih 4god a vec sa 11 sam vozio 750cc mozda je to malo glupo ali to je moj gust koji mi niko ne moze uzet..A hvala puno svima uzdravljeee
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!
Vrhunski motor si kupio, neka ti je srecan i da te dobro sluzi. Odlicno izgleda na ovim slikama, vidi se da je nov.
Prije neki dan prolaze mojom ulicom neki djecaci i vide kod mene u garazi motore, jedan od njih mi prilazi i kaze: Vi ste pravi srecnik kad imate te motore.
E, sad ja tebi da kazem da si ti pravi srecnik kad si tako mlad vec dosao do takvog motora