Poštovani kolege,
Od 7og do 11og maja za 7 bajkera iz Osijeka (5 muških i 2 žene) sa 4 motora potreban smještaj na moru odakle mogu da điraju.
Znači dvokrevetne sobe, kupatila, upotreba kuhinje i da motori nisu baš na ulici.
Neka ekonomik varijanta.
Ako ima mogućnost roštiljanja - oduševili bi se.
Ako imate prijedlog, mjesto, adresa, sa par fotki, ili web adresa da im pošaljem pa da vide odgovara li im. Da vide par različitih varijanti.
Može na viber 067 254 767 ili e-mail kesha@t-com.me.
Traže se sobe/apartmani/kućica na primorju
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Traže se sobe/apartmani/kućica na primorju
Polako žuri - Festina lente
-
Nobody
- Biker wannabe

- Vozim: Pusti bajker
Re: Traže se sobe/apartmani/kućica na primorju
Imam ja nesto blizu u komsiluku tj. u Becicima, u pitanju su apartmani...cijena dvokrevetnog u ovom periodu im je 26€, prednost je sto imaju svoj parking...mozes pogledati na Bookingu "Blue palace".
a mogu ti se i raspitati za smjestaj u jednoj privatnoj kuci u Budvi, apartmani i sobe sa kupatilom, takodje parking i prostor za rostiljanje. Mogu ti dati kontakt od vlasnika.
a mogu ti se i raspitati za smjestaj u jednoj privatnoj kuci u Budvi, apartmani i sobe sa kupatilom, takodje parking i prostor za rostiljanje. Mogu ti dati kontakt od vlasnika.
- Incognito
- Biker wannabe

- Vozim: The Beast
Koliko im treba zasebnih apartmana? 3? 4?
Ako ih zanima Boka Kotorska, imam za njih apartmane u Radovicima na Luštici (dakle gotovo podjednako su udaljeni Kotor/Tivat/Budva/Herceg Novi).
Full opremljeni jednosobni stanovi sa kuhinjom, kupatilom, balkonom, odvojenom spavaćom sobom, plus parking sa video nadzorom, dvorište sa roštiljem, WiFi, itd...
Fotke mogu vidjeti na:
http://www.apartmaniradovici.me" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ih zanima Boka Kotorska, imam za njih apartmane u Radovicima na Luštici (dakle gotovo podjednako su udaljeni Kotor/Tivat/Budva/Herceg Novi).
Full opremljeni jednosobni stanovi sa kuhinjom, kupatilom, balkonom, odvojenom spavaćom sobom, plus parking sa video nadzorom, dvorište sa roštiljem, WiFi, itd...
Fotke mogu vidjeti na:
http://www.apartmaniradovici.me" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Fala!
Proslijediću pa neka vide...
Mogli bi neku mrežu napravit, biće ovoga sve više, i procenat zaradit za bezbijednost, osiguranje od oštećenja i povreda, ulaganje u razvoj crnogorskog motorcikla...
Proslijediću pa neka vide...
Mogli bi neku mrežu napravit, biće ovoga sve više, i procenat zaradit za bezbijednost, osiguranje od oštećenja i povreda, ulaganje u razvoj crnogorskog motorcikla...
Polako žuri - Festina lente