S obzirom na sve veći broj prometnih prekršaja i nesreća uzrokovanih prevelikom brzinom, Ruting d.o.o. je u suradnji sa MUP-om RH pokrenuo inicijativu opremanja supersportskih motocikala Honda CBR 1000 RR Fireblade sustavom za nadzor brzine kretanja.
CBR1000RR Fireblade - najbrži policijski presretač na svijetuPoduzeće Ruting d.o.o. je zastupnik renomirane japanske tvrtke Honda, koja je veliki svjetski proizvođač automobila, najveći svjetski proizvođač motocikala i skutera te ATV vozila. Nove tehnologije i inovativnost kao jedan od najvažnijih pokretača, najvećeg proizvođača motocikala i skutera na svijetu, još jednom je dokazala zbog čega je upravo Honda svjetski lider.
CBR1000RR Fireblade - najbrži policijski presretač na svijetuUređaj za mjerenje brzine "travimo" instaliran je na motocikl Honda CBR 1000 RR, supersportski motocikl koji razvija brzinu i preko 290 km/h, a sam uređaj za mjerenje brzine kretanja može izmjeriti max. brzinu od 300 km/h.
CBR1000RR Fireblade - najbrži policijski presretač na svijetuCilj opremanja ovih motocikala je lov na sve brže prekršitelje prometnih propisa. S obzirom da je Honda CBR 1000 RR konstruirana na podlozi trkaćih motocikala, a glavni moto konstruktora motocikla bio je "total control" što u prijevodu znači potpuna kontola, dolazimo do zaključka da će hrvatska policija uz pomoć motocikla Honda CBR 1000 RR napokon pokušati postići potpunu kontrolu na hrvatskim prometnicama. Osim ovog motocikla MUP RH posjeduje i Hondu Accord opremljenu opremom za mjerenje brzine koje već neko vrijeme krstari hrvatskim cestama.
CBR1000RR Fireblade - najbrži policijski presretač na svijetuRuting d.o.o. je motocikl Honda CBR 1000 RR za ovaj projekt s MUP-om RH dostavio u bojama hrvatske policije, a premijeru motocikla Honda CBR 1000 RR "policeblade" možete, po prvi put, vidjeti na Zagrebačkom Velesajmu na Interprotextu (Međunarodni sajam zaštite osoba i imovine) od 27.09 – 30.09. 2005.
CBR1000RR Fireblade - najbrži policijski presretač na svijet
-
BULDOG
- Grijač guma

- Vozim: yamahu R1 2008g cveno bjelu
CBR1000RR Fireblade - najbrži policijski presretač na svijet
[youtube][/youtube]Mk-Shark Tivat
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: CBR1000RR Fireblade - najbrži policijski presretač na svijet
Sjećam se kad je ovo bilo aktuelno,i koliko sam ja upoznat do dana današnjeg ovi motori nisu izašli na cestu...
A i kad su dobili ove motore,nisu imali ni jednog pripadnika MUP-a koji bi upravljao njime,tako da su i oni prošli obuku ali opet ništa,motori i dalje stoje i čekaju.
A i kad su dobili ove motore,nisu imali ni jednog pripadnika MUP-a koji bi upravljao njime,tako da su i oni prošli obuku ali opet ništa,motori i dalje stoje i čekaju.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
U Veliku Britaniju ih koriste,evo i slike 
- Madza
- NLB Moderator
Aj pobjegni ga ovome majcin sine 
-
BULDOG
- Grijač guma

- Vozim: yamahu R1 2008g cveno bjelu
BI JA KA POSLE NEBI NAJEBOMadza wrote:Aj pobjegni ga ovome majcin sine
[youtube][/youtube]Mk-Shark Tivat
- Madza
- NLB Moderator
prije mjesec dana sam bio u tivat sa starim varaderom,ja i cura,pretekao nas je na KO table na zadnji R1 crveno bijeli,novi.Jesi li mozda to bio ti?Varadero mi je bio plavo sivi sa torbom nazad.Kako ga je taj poperio za medalju 
To je bilo na tivatsko polje.Svirnuo sam ja tome.Za medalju ga je dizao!!!
To je bilo na tivatsko polje.Svirnuo sam ja tome.Za medalju ga je dizao!!!
-
LION
- Test vozač kaskader

e ako je crveno bijeli,sigurno je komso 
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
e tuge, tolike pare dali a da se još ni jednom ne provozaše... pa makar paradno. Al najjača mi je fora ova Arai kaciga u svim mogućim bojama na glavi jednog pripadnica MUP-a, kao veoma ozbiljnog čojeka
p.s. mislim da je ovo idealan posao kojim bih se bavio s totalnim merakom, i još pare dobijao... misiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm vrrrrrrrhhhhhh
p.s. mislim da je ovo idealan posao kojim bih se bavio s totalnim merakom, i još pare dobijao... misiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm vrrrrrrrhhhhhh
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Mislim da bi bolja opcija bila kakav ZZR ili Hayabusa...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
ice wrote:e tuge, tolike pare dali a da se još ni jednom ne provozaše... pa makar paradno. Al najjača mi je fora ova Arai kaciga u svim mogućim bojama na glavi jednog pripadnica MUP-a, kao veoma ozbiljnog čojeka![]()
A kako bismo te tek svi mi voljeliiiiiiii ondaaaaa
to bi bila ljubav za pricu
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima