Proslo je dosta vremena od kad sam postavio nesto pametno na ovaj forum pa mozda se nekom ovo i svidi. Nisam bas nesto vijest u pisanju putopisa tako da necu previse pisat. Ukratko, 5 motora od toga 3 gs-a jedan guzzi stelvio i moj Kvarisaki. Ja sam krenuo iz Crne Gore a 4 druga iz Slovacke. Mjesto sastanka negdje u Austriji iznad Klagenfurta. Posto sam tamo trebao stici za jedan dan nisam isao obalom nego pravo na auto put. Ukupno 3500km 6 dana, super vrijeme, super drustvo vrhunska voznja. Prosli 20 i kusur pasova, na neke nismo ni stajali da slikamo. Po mom misljenju nema ljepse voznje nego u Alpe, bio sam na dosta mjesta motorom ali samo sam se u Alpe vratio evo vec cetvrti put. Evo par slika:
Kesha wrote:Stra-šno!
Su-peer!
Jel' se ono glečer otopio?!
otopio bogami, mislim da je 50% manji nego kada sam bio prvi put tamo. I svaki put kad dodjem sve je manji i manji.
Znači ipak dolazi do porasta prosječnih temperatura na planeti.
Vele i da se Ženevsko jezero ne ledi zadnjih par decenija, a prije bi se zaledilo komplet svake zime.
Globalno otopljavanje!
Koji je ovo glečer? U Austriji neki? Gros Glockner?
Gross je u pitanju. Spavali smo u hotele. Preko bookinga, uglavnom popodne kad smo znali dokle cemo od prilike stic uvjek bi nesto rezervisali. Nisam nikad bio da skijam u Alpe, uvjek samo motorom.