Mark Koma ga je osvojio pet puta i sad je direktor posta,nece vise da se gljiba
Bice interesantno gabora pratit.promijenio je mehanicare i vozi u rumunski tim.Nada se da upane u prvih 50,pa da vidimo..
Dakar mi se ne svidja zbog jedne stvari. Imas pet vozaca koji voze za tebe i gomilu mehanicara koji su budni 24 casa dnevno. Npr. pokvari ti se ili slupas motor, uzmes drugi od timskog kolege i ti nastavis dalje a on ide kuci. I ti osvojis nesto a ove osale niko ne pominje. Da ne pominjem da ti treba gomila para da sve to platis, u suprotnom mozes da ucestvujes ali ne i da se nadas bilo kakvom plasmanu.
Ja zvah Richarda sina Gaborovog juce da ga pitam za nake gume za xr kad veli brat javi mi ako mozes za pola sata jer idemo na Dakar Ja sav u cudu iznenadi me rekoh aj neka je sa srecom drzim vam palceve pomislih sprda se samnom nisam ni znao da je Dakar
Sve je postalo komercijala na ovom svetu pa ni Dakar nije izuzetak. Ima pravila i te kako i nemre svako da radi sto hoce jer se za sve dobijaju penali. Ali da jeste sa parama mozes skoro sve jeste. Gaboru zelimo puno srece i da zavrsi ziv i zdrav ovu trku.
Ostao mi je samo gorak okus u ustima kako su ga prije par godina na enduro trci na kojoj se nije proslavio prozivali moja braca endurasi da je Dakar za picki.e a da je Romanijaks ili Erzberg za momke
Da spremimo ekipu za dogodine?
Napravimo prvi pravi veći crnogorski/jugoslovenski/balkanski enduro motor (tomos je mali 125cc) - naš ram a ostalo sklopimo i promovišemo to tamo.
Ekipa ima koja će da vozi, imamo i ove za propagandu, i majstore ....
Ja ulažem 500€, kolko još treba?
Kesha wrote:Da spremimo ekipu za dogodine?
Napravimo prvi pravi veći crnogorski/jugoslovenski/balkanski enduro motor (tomos je mali 125cc) - naš ram a ostalo sklopimo i promovišemo to tamo.
Ekipa ima koja će da vozi, imamo i ove za propagandu, i majstore ....
Ja ulažem 500€, kolko još treba?
Kad pocinjemo? Evo ja cu da ofarbam ram, jedino to zasad mozemo da uradimo, ne bas nesto kvalitetno, ali mogu garantovati da cemo, sto se farbe tice, zavrsiti trku Ostalo ne znam sta bi mogli da uradimo kod nas, a da moze ucestvovati na Dakaru Za 500 eura mozemo registrovati kamion za podrsku. Jos samo jedno 200 000 eura da nadjemo i eto nas na Dakaru 2017