Dakar 2016

Moto GP, Super Bike, Dakar...
Post Reply
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Dakar 2016

Post by VeDzA »

Image
free picture hosting

Prenosi eurosort 1,rts...ako znate jos koga...
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Re: Dakar 2016

Post by poka »

eto tako. biće vjerovatno ne kasne male reportaže, vrlo sažete. ali opet jes nešto.
zna li se neka najava koje favorit?
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Mark Koma ga je osvojio pet puta i sad je direktor posta,nece vise da se gljiba :D
Bice interesantno gabora pratit.promijenio je mehanicare i vozi u rumunski tim.Nada se da upane u prvih 50,pa da vidimo..
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Dakar mi se ne svidja zbog jedne stvari. Imas pet vozaca koji voze za tebe i gomilu mehanicara koji su budni 24 casa dnevno. Npr. pokvari ti se ili slupas motor, uzmes drugi od timskog kolege i ti nastavis dalje a on ide kuci. I ti osvojis nesto a ove osale niko ne pominje. Da ne pominjem da ti treba gomila para da sve to platis, u suprotnom mozes da ucestvujes ali ne i da se nadas bilo kakvom plasmanu.
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha xt 350

Post by filip xt350 »

Ja zvah Richarda sina Gaborovog juce da ga pitam za nake gume za xr kad veli brat javi mi ako mozes za pola sata jer idemo na Dakar :) Ja sav u cudu iznenadi me rekoh aj neka je sa srecom drzim vam palceve :) pomislih sprda se samnom nisam ni znao da je Dakar
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Sve je postalo komercijala na ovom svetu pa ni Dakar nije izuzetak. Ima pravila i te kako i nemre svako da radi sto hoce jer se za sve dobijaju penali. Ali da jeste sa parama mozes skoro sve jeste. Gaboru zelimo puno srece i da zavrsi ziv i zdrav ovu trku.
Ostao mi je samo gorak okus u ustima kako su ga prije par godina na enduro trci na kojoj se nije proslavio prozivali moja braca endurasi da je Dakar za picki.e a da je Romanijaks ili Erzberg za momke :mrgreen:
+1389+
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

i Romanijaks nije nemoguće viđet, nekada. nije skupo a nije ni predaleko. a plus može da se spoji sa finim đirom po Rumuniji.
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

poka wrote:i Romanijaks nije nemoguće viđet, nekada. nije skupo a nije ni predaleko. a plus može da se spoji sa finim đirom po Rumuniji.
nije ti ta losa!

jos kad bi se mogli iznajmit neki motorcici,cisto da s njima nadjemo dobra mjesta za gledanje... :)

nije los aideja nimalo :think:
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Post by Kesha »

Da spremimo ekipu za dogodine?
Napravimo prvi pravi veći crnogorski/jugoslovenski/balkanski enduro motor (tomos je mali 125cc) - naš ram a ostalo sklopimo i promovišemo to tamo.
Ekipa ima koja će da vozi, imamo i ove za propagandu, i majstore ....
Ja ulažem 500€, kolko još treba?
Polako žuri - Festina lente
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Kesha wrote:Da spremimo ekipu za dogodine?
Napravimo prvi pravi veći crnogorski/jugoslovenski/balkanski enduro motor (tomos je mali 125cc) - naš ram a ostalo sklopimo i promovišemo to tamo.
Ekipa ima koja će da vozi, imamo i ove za propagandu, i majstore ....
Ja ulažem 500€, kolko još treba?
Kad pocinjemo? Evo ja cu da ofarbam ram, jedino to zasad mozemo da uradimo, ne bas nesto kvalitetno, ali mogu garantovati da cemo, sto se farbe tice, zavrsiti trku :D Ostalo ne znam sta bi mogli da uradimo kod nas, a da moze ucestvovati na Dakaru :D Za 500 eura mozemo registrovati kamion za podrsku. Jos samo jedno 200 000 eura da nadjemo i eto nas na Dakaru 2017 :D
Post Reply