P: Akumulator Landport YTX14-BS

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Locked
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

P: Akumulator Landport YTX14-BS

Post by Endurio »

Dragi zemljani, prodajem akumulator Landport YTX14-BS.
lijevi
Širina: 152
Dužina: 88
Visina: 147
Kupljen prije 3 dana u MagnusMoto (sa garancijom) 45 elera, formiran profesionalno sinoć, nekorišćen ni milisekunde ni miliampera.
Akumulator je AGM tipa, tj. nema kisjeline da se prosipa itd već je unutar njega energetska masa kristalisana, no da ne kenjam o akumulatoru, vrunskiii je sigurno.

Razlog prodaje, nedostatak inteligencije kod čovjeka, a neodgovarajuće dimenzije kod akumulatora, ladno imam isti sa istom oznakom stari od prije 3 4 godine i ja kupim novi u magnus, sa istom oznakom i ponesem da se profesionalno formira kod Mađa i Vlada i naravno Mađo ga prfesionalno formira i ja da ga ljuknem u motor, vadim stari i vidim što vidjeti mogu, disaster, istu oznaku ali drugojačiji gabariti, hvata me polako rumenilo, počinjem da se nerviram na samog sebe, osjećam se pecki, pomišljam kako bi se rado posuo kisjelinom iz akumulatora, ali se sjetim da nema kisjeline u njega jer je AGM, pa onda pomislih kako bi rado pojeo AGM masu itd... ali na kraju zapalih ja cigar duvana i otkucah ovaj oglas da ga prodam dobrome podgoričaninu ili u drugu opštinu!
Znači, nedostatak inteligencije je kod mene, umjesto da ponesem fino stari, stara škola, uzmem iste dimenzije novi, trt, htio sam da se mafijašim malo i sjebo sam se, AGM sam se sjebo.
Cijena 38 eura, džabaluka.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: P: Akumulator Landport YTX14-BS

Post by NikGold »

pitaj da ti zamijene
mozda i uspije
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

A pomislih i ja na momenat, ali su stvarno korektni i pouzdani u Magnus, a pošto je moja krivica što nisam provjerio dimenzije prije formiranja aku'a, onda mi je nekorektno da im probam vraćat raspakovanu AGM tvar, pa da ću ga štetovat. Radije ću ga nekome prodat, a ako niko ne bude htio, pokloniću ga ili ću ga bačit u nebesa visoko visoko, do zjenice sunca...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

pa bas zbog toga sto su max korektni a njima moze valjat verojatno bise ti ga zamenili da se ne opucas bacajuci ga visoko visoko u nebesa
+1389+
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

NikGolde, zvah ja MagnusMoto i dobro zboriš, oće da zamijene, znao sam ja to, stvarno su odlični, nije da ih reklamiram, ali su top cijela ekipa.

E sad, ukoliko neko neće da ga kupi danas(košta 45 u prodavnicu prodajem ga 38, eo 35 da ne cjepidlačim sa metalom), onda ću ga vratiti u radnju, ali bi opet kažem radije nekome prodao, no da vraćam u prodavnicu formiran akumulator mojom greškom.
javite se ljudi, najjači najstrašniji akumulator, za tričavih 35 eura, ada za toliko možete u bilo koju opštinu kupit glas pred izbore, 35 je džabe, 35 je sreća u struju vašeg četvorotaktaša dvotočkaša, 35 je eura NIHT...
Endurio
Grijač guma
Grijač guma

Post by Endurio »

Dobri Administratori, može lock.
Magnus Moto ga je vratio u fabriku, akumulator se vratio svom domu i pošteno su mi dali novi, hvala im ovom zgodom
Locked