Kaciga-savjeti

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Dzoni_pocetnik
Stoper
Stoper
Vozim: Početnik...

Kaciga-savjeti

Post by Dzoni_pocetnik »

Nakon duze pauze-veliki pozdrav svima narode.
Mozete li mi reci koliko se krecu cijene enduro/cross kaciga sa vizirom i da li ih ima uopste u ponudi po pg?
Hvala
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha xt 350

Re: Kaciga-savjeti

Post by filip xt350 »

Kod nas da se mogu probat i vidjet koliko ja znam ima u Ktm i novi moto salon kod karting staze put Ct. Ako trazis kacigu do 150e mogu ti reci da ova sto sam ja skoro kupio O'neal siera adventure za sad odlicno radi posao...Na poslednjoj voznji sam je i crash testirao osta glava zdrava... Kod nas se moze kupiti i Nox sa kojim su kolege takodje zadovoljne a slicnog je cjenovnog ranga... Sve zavisi koliko para si spreman da das i cemu vise preferiras terenu ili asvaltu...
Dzoni_pocetnik
Stoper
Stoper

Post by Dzoni_pocetnik »

Vise sam offroad voznju. Dje si ti kupio tu tvoju O'neal? Tu bih taman do 150e, ne vise sigurno, s obzirom da sam pocetnik...Dje je inace KTM radnja u PG? Hvala
filip xt350
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha xt 350

Post by filip xt350 »

Dzoni_pocetnik wrote:Vise sam offroad voznju. Dje si ti kupio tu tvoju O'neal? Tu bih taman do 150e, ne vise sigurno, s obzirom da sam pocetnik...Dje je inace KTM radnja u PG? Hvala
Ktm se nalazi na bulevaru od Delte prema Ct semaforima zgrada preko puta Lukoil pumpe cini mi se ima nesto kaciga u ponudi ali ne znam po kojim cijenama.. Ja sam moju kupio u X moto Subotica salju po autobusu i kostala je 135e+10e vozacu za dostavu. Sto se velicine tice mogu ti izaci u susret da je probas ako se odlucis bas za nju. Udji na sajt i pogledaj svidja li ti se mada i sa ovom Nox nemas greske a nju mozes naci u cg
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

u KTM I u Yamahu su imali acerbic pa pogledaj. bile su ispod 150€
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Mislim da sam u Magnus gledao Kappa kros kacige za oko 100 eura
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Imas kod Vladana u Magnus Moto ovako nesto

http://www.advpulse.com/adv-products/ls2-pioneer-mx436/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzoni_pocetnik
Stoper
Stoper

Post by Dzoni_pocetnik »

Oke, pogledacu ova nekolika dana bas,
Imam jedno pitanje, nije za ovu odje temu, ali ne znam dje bih ga okacio...Vezano za registraciju motora - instrument tabla na ovome motoru steka, nisam siguran da uopste radi...mozda je glupo puitanje, ali - da li je priluikom tehnickog pregleda ona obavezna - recimo, da je opste nemam, da je totalno skinem :roll: ..ionako ne znam koji ce mi djavo pokvarena :D
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Sto se trgovalo,sa srecom? :)

Ostavi je na motor u svakom sl.,a ne vjerujem da je provjeravaju radi li...ali mogu te cimat ako je nema uopste :)

sto se tice kacige,i od mene preporuka za NOX,mnogo dobra kaciga za minimalne pare...svojevremeno je prodavao Mico iz berana,cijena je isa od 90-110 e
https://www.facebook.com/pages/Auto-Sty ... 7381250117" onclick="window.open(this.href);return false;
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

NOX N731 puni naziv modela..
Post Reply