Benelli TRK 502

Novosti, komentari novih i starih motora...
Post Reply
advbiker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW R1200 GS Adventure

Benelli TRK 502

Post by advbiker »

Jos jedan poz za sve! Zovem se Marko,i zvanicno sam prvi vlasnik modela TRK 502 na crnogorskom trzistu.Motor je 500 kubika snage 35 kw/48 hp (A2 kategorija).Gabaritan je i na prvi pogled se ne bi reklo da spada u klasu 500 cc.S rezervoarom kapaciteta 20 litara ekonomicnom voznjom prelazi nekih 400 kilometara.Udobno sjediste za dugacka putovanja,polozaj vozaca,zastita od vjetra.Mala potrosnja goriva i niska registracija (135e),gabariti,izgled,oprema,i pristupacna cijena dala je veliko interesovanje za ovaj model na nasem trzistu.Motorom sam za 2,mjeseca presao 6,500 kilometara i mogu reci da sam prijatno iznenadjen njegovim performansama.Maximalna brzina po spec. je 180km/h.Konkurencija mu je Honda CB500x .Za razliku od Honde,Benelli je sa svojih 230 kg znatno tezi.Tezina mu ne predstavlja problem,fino povlaci linearno razvijanje snage.Nedavno sam bio na putovanje kroz Albaniju,Grcku,Makedoniju (1500km).Motor je bez greske odradio posao. FORZA BENELLI [FLEXED BICEPS]
Tižu
Žutalj
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Re: Benelli TRK 502

Post by poka »

po svemu što si naveo, jedino još ostaje izdržljivost/dugotrajnost da mu se vidi. sve ostalo čini se odlična kupovina. vidio sam ga i uživo, i u Milano i ovđe. super izgleda!
da neće bit i neki putopis, da malo oživimo ovo malo foruma što imamo? :)
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Benelli TRK 502

Post by Lavlje-Srce »

Đe si Ma$a lutko moja ljubi te striko :D
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply