prekjuce ja sa drustvom krenuo do H.Novog preko trajekta, a u povratku smo isli okolo preko kotora...voznaj je bila prelijepa predvecerje.nema guzve,,nema vrucine...nema policije..ma sve extra......put pn krivina ma super zaita...da ne duzim... prolazimo kotor i posto ,srecom, znamo dje nasi "plavci" mogu da stoje, ispred tunela ovog puta, malo prikocimo i naravno vozimo po propisu..ja i drug voziom jedno za rugim i veliki majstor "plavac" gleda nas i dize znak STOP..naravno stajemo sve uredno i ja sad u sebi razmisljam sta je smislio...dje smo pogrijesili...posto kad god me vide samo traze nesto da maltretiraju...kaz gospodin skidajte kacige i vadi dokumenta! mi skinemo i damo dokumenta..on gleda i kaze "GOSPODO MORACU DA VAS ISKLJUCIM IZ SAOBRACAJA JER IMATE TAMNE VIZIRE A TO NIJE PO ZAKONU KAZE"! ja se iskreno nasao u cudu i gledam ga sta prica,i kazem mu pa nje reko jos mrak i zaista nije bio..bilo je oko 7h i ja reko on zbog toga kaze...jer zista nisam imao pojma za tu odredbu u zakonu(niti mi je o neso logicno da Vam iskreno kazem.jer to nije isto sto i zatamljen a stakla..ovo j evise kao naocare)..i on kaze sad cu vam pokazati pise u zakonu kaze zatamljena stala i tamni viziri nisu dozvoljeni!!! Kaze mogu da vas iskljucim iz saobracaja i da oduzmem kacige..(mislim se u sebi to sto bi je ti oduzeo lako bi sedogovorili
eto ljudi da znate..ako naidete i vi na nekog mudraca kao ja da znate sta vas sve moze snaci...
pozz,nadam se da ce to nekome korisititi