"Moto večernja škola"

Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

"Moto večernja škola"

Post by Kesha »

U organizaciji NVO Motociklist, Prva "Moto Večernja škola" je održana 4. septembra u Podgorici.

Dnevni red je bio: 1. Inicijativa za prilagođavanje iznosa poreza na upotrebu motocikala - Nebojša Ljumović i Milan Krković; 2. Putovanja: 8 zemalja "Alpi i jezera" - Bled, Grosglokner i Bodensko jezero - Mirko Bogdanović i Kerim Međedović; 3. Avanture iz albanskih planina, Stefan Tropović; i 4. Razno.

Ovo je bilo prvo okupljanje u nizu predviđeno za druženje motociklista, razmjenu informacija i podršku i osmišljavanje zajedničkih aktivnosti za unaprijeđenje motociklizma. Naredno, na kome će Stefan Vujović predstaviti svoje putovanje “Bliski istok i Kavkaz: 9000 km i 20 dana” je predviđeno za 5. oktobar – naknadno ćemo obavijestiti zainteresovane o mjestu održavanja.

Do kraja godine, a i u 2019. je su predviđena redovna okupljanja sa prezentacijama putovanja (Sicilija, Sardinija, Španija, Rumunija, Norveška - Nordkap…) i razgovorima na teme koje interesuju motocikliste, kao što su bezbijednost, pružanje prve pomoći, unaprijeđivanje tehnike vožnje, uslovi za korišćenje i vožnju motocikla, održavanje, nabavka djelova i opreme itd.

Image

Image

Druženje je nastavljeno u "Minhenu", đe se išlo dublje u detalje...
Image
Last edited by Kesha on 28 Sep 2018 13:46, edited 1 time in total.
Polako žuri - Festina lente
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Re: Redovna druženja motociklista

Post by sparco »

"Ovo je bilo prvo okupljanje u nizu predviđeno za druženje motociklista, razmjenu informacija i podršku i osmišljavanje zajedničkih aktivnosti za unaprijeđenje motociklizma."

ko je sve zvan i obavijesten, kako se zrijebalo ko ce biti pozvan ko je motociklist i ko ima pravo da prisustvuje ? zanima me ovo jedno od mnogobrojnih druzenja dje dodje 5 usko povezanih ljudi kako funkcionise, bez zezanja, jel to klasicno crnogorci po 5 ljudi asocijacija, po 3 clana klub i svako je za sebe zajednica ili ?
kesa je zvao mnoge u njegovoj organizaciji sad mjesec kasnije ispada nvo motociklist je organizovao , ocel mene ko prosvijetliti, nesto vise nista u ovoj cg ne shvatam i u ovoj nasoj zajednici .........
mada je forum zamro pa zaludu prica al eto.................
risk,is what makes life worth living.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

Mogu li ja? Mogu li ja, da odgovorim? :)

Ovo prvo je bilo nekako. Onako. Mi smo pozvali ljude koji su bili. Isto tako ćemo zvat i sve koji ćete bit na sledećim druženjima. :)
Kako nismo mjerili nikoga, ovaj prvi put, tako nećemo ni sledećim prilikama. :)

Ako ko ima veći, neka ga što bolje koristiti.

Pokušaćemo da ponovo organizujemo malo bolje nadam se. Naravno bićete obaviješteni na najbolji mogući način. :) Ne očekujte previše Ipak smo to samo mi :)

Za sve dodatne informacije, stojim vam na raspolaganju :)
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Post by Kesha »

Jedan me napada, o drugi me brani...

Izledaće ljudima kao da je stejdžovano. Ajde, neka, valja malo teatra.

Dakle: prvo okupljanje je bilo na neki način testno, i prostor je bio dosta mali pa i broj učesnika time ograničen - moja kancelarija.

Jedan Sparco je pozvan, i da prisustvuje i da drži prezentaciju ponude koju ima za motoriste (originalni itd. djelovi po mjeri kupca) i da priča o svojim putovanjima u Rumuniju i za naredni put - sa Sicilije, ako si to ti - i svaki ćeš put jer si motoristička gromada.

Zvala moja malenkost, sa NVO Motociklist, jer treba da stoji institucija iza ovoga, a u ovim stvarima isto mislimo. Kad bude cjelishodno, biće pozvane i druge "moto-institucije" na saradnju. Uskoro i o tome.

A za naredni put sa planira nešto malo šire i na drugom nivou - i biće pozvan i širi krug, jer je takva tema. I da pričamo o stvarima od zajedničkog interesa. A da ne gnjavimo ljude sa nečim što im neće biti zanimljivo. Naznačeno je, i uskoro više detalja.
Polako žuri - Festina lente
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

eto tako jel to bilo tesko, sad je informacija koplmetna jasna i lijepa , moram malo da te cacnem keso, a znas da ja najvise ovo podrzavam i slicne akcije manifestacije ili nazovi kako zelis ;) nego u danasnjem osjetljivom dobu ne zelim da se daje razloga za ruzne price, jer njima tu mjesta nema niti potrebe za istim, a ja ve volim ka najrodjenije , osim ljumovica njega vam eto ne treba mi nista ;ppppp hahahahahahahhahaha
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Sparco,Ja sam pozvan iz NVO Motociklist kao jedan od predavača na temu: "Motorijade - sve što ste htjeli da znate/vidite a bilo Vas je sramota da pitate/odete" pa ću te zvati kad bude,ovo ostalo je bzv.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

ja jedino tebe mogu i slusat i znam da imas sto rec , a ljumovica i keshu neka fala ;p
kod mene ce bit radionica kako vozit u prvoj cio dan i ne preci 40kmh u gradu ;)
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

Drugo u nizu okupljanja motociklista u organizaciji NVO Motociklist uz podršku KIC Budo Tomović, sa ciljem razmjene informacija, promocije i popularizacije moto kulture u Crnoj Gori.

"Moto večernja škola"

- Albanija Adventure Ride
- Bliski istok i Kavkaz, 9000km 20 dana

Multimedijalna sala KIC-a Budo Tomović, Podgorica, 5. oktobar u 18h!

Zbog ograničenog broja mjesta broj ljudi mora bit ograničen!

Ako vas volja doć, javite se na 067 515 660

Image
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: "Moto večernja škola"

Post by sLowRider »

Nastavljamo!

Treće u nizu okupljanja motociklista u organizaciji NVO Motociklist uz podršku KIC Budo Tomović, sa ciljem razmjene informacija, promocije i popularizacije moto kulture u Crnoj Gori.

"Moto večernja škola"

- Sardinija, Alpi
- Poreska politika

Multimedijalna sala KIC-a Budo Tomović, Podgorica, 14. novembar u 18h!

Najavite se na 067 515 660 da čuvamo mjesto, može vojska nagrnut
Hold your horses, man
Freeride
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: "Moto večernja škola"

Post by sparco »

ako moze 4 5 redova iza nedje da ne gledam madzu ;)
Post Reply