Louis katalog-dodatna oprema za motore i motocikliste....

Kupovina motora, djelova i opreme
Post Reply
Ichko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha aerox :)

Louis katalog-dodatna oprema za motore i motocikliste....

Post by Ichko »

Prodaja razne moto opreme i dodatnih djelova za motore...

WWW.LOUIS.DE

Znaci sve sa ovog sajta moze da se naruci, a posto ne narucujem sistemom preko poste,nego imam covjeka koji mi to donosi,nemam neki odredjeni procenat koji uzimam od cijena sa sajta,nego su za sve dogovori, na vise djelova naravno popusti...

Velika je ponuda
*Kaciga (Shark, Nolan, Probiker, Streetfighter, Mtr, X-lite, Medhead, Highway 1, Scorpion, Lazer, Uvex ...), rukavica, jakni, pojaseva,cizmi,kombinezona,stitnika...
*Auspuha za motocikle (Akrapovic, LeoVince, Shark, Bsm, Bos, Hurric, Sito, Streetfighter) i skutere (LeoVince i Stage 6)
*Raznih styling dodataka (rucke, zmigavci, retrovizori, bocne nogare, aluminiske patosnice, instrument table, volani, dodatne plastike za motocikle, naljepnice...)
*Razni koferi i ostala oprema za putovanja motociklom, sistemi za zastitu...
*Oprema za kampovanje...

I jos mnogo,mnogo toga, za komplet punudu podjite na http://www.louis.de a za dogovore oko cijena i ostalog na PM....

Za clanove foruma naravno posebne cijene u odnosu na ostale, tj naravno nize cijene :D
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
Ichko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha aerox :)

Re: Louis katalog-dodatna oprema za motore i motocikliste....

Post by Ichko »

Osim sa louisa, moguce je i narucivanje djelova sa slovenackog sajta:

WWW.CILINDER.SI

Za cijene i ostalo sve isto vazi kao i za louis, znaci posaljete mi link dijela koji vas interesuje i ja vam kazem cijenu....

Ovo naravno i dalje vazi : :)
Za clanove foruma naravno posebne cijene u odnosu na ostale, tj naravno nize cijene :D
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
Kristina
Stoper
Stoper
Vozim: Honda nsr 125

Post by Kristina »

mene zanima:
west coast ladie shirt pink boja
beanie flame caps
hand-protektoren
Ako mi možeš reći cijene.pozz :?:
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

a mnene kolega zanima kozno odijelo probiker..ima ih po cijeni od 169e...to je neki popust...e sad mene zanima cijena i da li se moze recimo zamjeniti br ako se ne pogodi...mada najveci se uzme i nece se promasiti :D :D ali to bi dogovorili
pardon kolega...evo sada vidim vanucci odijelo koj e je mnogo povoljnije ai bolje....a cjena mu je 200e
a ono probiker je dvodjelno...tako da em ne zanima...samo jednodiejlno..a i cizme bih morao uzeti..race ;)
a vidim ima i schuberta povoljno...a dobar je.....=schubert.... :snooty:
Post Reply