Bolje potrazite nedje: Komsijina_zena_how_to.pdf
Sto vi ja zla ocu....
nacin na koji dizete na zadnji?
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Re: nacin na koji dizete na zadnji?
I kad stojim tesko me pratiti...
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Nikad nisam ni pokusavao..
Znalo bi mi se dogoditi, kad mi se omakne malo gas u prve dvije brzine, ili kada predjem preko grbe na cesti. Al da budem iskren, ne znam i ne volim, niti me privlaci dizati na zadnju...
Znalo bi mi se dogoditi, kad mi se omakne malo gas u prve dvije brzine, ili kada predjem preko grbe na cesti. Al da budem iskren, ne znam i ne volim, niti me privlaci dizati na zadnju...
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- mixa
- Grijač guma

- Vozim: Bratov Fazer 400
Ja cu to probati mozda, ali kad naucim da vozim na dva tocka. Sto znaci, necu u skorije vrijeme. 
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
mixa wrote:Ja cu to probati mozda, ali kad naucim da vozim na dva tocka. Sto znaci, necu u skorije vrijeme.
ja kad to radim uglavnom idem na foru kvačilo, velik gas i oderi. Nisam dovoljno vičan da ga na vagu držim dovoljno dugo, a možda bogami i kardan radi svoje
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
ih...kardan je zeznut po tom pitanju..nema "opustanja" kao sa lancanikom....malo je direktnije..iako nisam vozio motor sa kardanom bar mi se tako cini...takav imam dojam da je kruto malo tj nema lufta bas

- [`_`]
- Grijač guma

evo i ja da kazem moja iskustva ,veoma mi se svijda dizanje na zadnji kao i mnogim vozacima.
najprije sam poceo sa biciklom i brzo naucio i vozio cak i preko 200m na jedan tocak i hvatao krivine.
ali sa bicikla kad padnes ili padnes na noge ili eventualno na guzicu i nista ti ne bude a sa motora je vec malo zeznuto,tako da bas ne forsiram vjezbanje mnogo.
najvise sto sam vozio motor to je nekih 20-tak metara,a dizem ga iskljucivo na gas provom i onda saltam drugu.
najprije sam poceo sa biciklom i brzo naucio i vozio cak i preko 200m na jedan tocak i hvatao krivine.
ali sa bicikla kad padnes ili padnes na noge ili eventualno na guzicu i nista ti ne bude a sa motora je vec malo zeznuto,tako da bas ne forsiram vjezbanje mnogo.
najvise sto sam vozio motor to je nekih 20-tak metara,a dizem ga iskljucivo na gas provom i onda saltam drugu.
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
- pero drive
- Grijač guma

- Vozim: yamaha MT-01
bolje bi bilo da dizes nesto drugo... nego onaj jadni motor jebat ces mu majku,a mogu mislit sto ce se desit kad stigne auspuhbu2rider wrote:meni je to trip ostao josdok sam bio klinac i gledao kako to drugi rade i divio se misleci da su svemoguci i da je to cudo..i uvjek sam se pitao hocu lij ato nekada moci napraviti...![]()
![]()
i uspio sam i mogu vam reci da me ispunjava tajosjecaj....mada da ne shvatite pogresno nije to jedino i toliko cesto sto ja radim...volim ja i krivine mnogo vise nego dizanje na zadnji....![]()
![]()
kazem volio bih jos danaucim u stojecem polozaju...a istina je direktore da se najvise nezgoda desi upravo tada usred tog "nazovi ludiranja ili glupiranja" ali....zabranjeno voce je najsladje![]()
![]()
ih ala sam pametan![]()
![]()
pozz ljudii
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
- pajko87
- Grijač guma

- Vozim: BMW R1200 GS
ja glasam za trefa
njegova husqvarna ne umije da ide na dva tocka
nesto mu ne radi onda kako valja :p

Hasta Siempre, Comandante
- Charuga
- Grijač guma

- Vozim: ZX-10R
Kada sam bio mladji voleo sam taj sport izuzetno.....sada u ovim godinama previse razmisljam o semerinzima, lancu...lancanicima a izgleda da su se i oo smanjila....
10-ka se sama propinje ali mi vise ne prija kao nekada.....sve u svoje vreme, samo pamet u glavu i gledajte da to bude na koliko toliko sigurnim mestima da sto manje ugrozavate i sebe i druge.....
10-ka se sama propinje ali mi vise ne prija kao nekada.....sve u svoje vreme, samo pamet u glavu i gledajte da to bude na koliko toliko sigurnim mestima da sto manje ugrozavate i sebe i druge.....

.................... Jednom GREEN EVERGREEAN ..................