GoldNiče, ekipa koja je organizovala protestnu vožnju u subotu i neđelju je odradila odličnu stvar. Skrenula se pažnja i to je skroz dobro. Isti dan(u subotu) sam prišao čelnim ljudima koji su organizovali protest i rekao što mi planiramo da uradimo, a to je upravo papirnata borba do jedne ure, a ako ona ne urodi plodom izlazimo na ulice i rješavamo masovnim protestima. U razgovoru sa novinarima i ovim ljudima iz Sekretarijata i Uprave Policije danas se NISMO OGRADILI od ekipe koja je izašla na ulice već smo samo rekli istinu da to NISMO ORGANIZOVALI.
Nebitno, ako ovi razgovori urode plodom to nipošto nećemo smatrat nekom NLB pobjedom i ostalim santračima već jednom velikom zajedničkom pobjedom svih nas koje je ovaj događaj žestoko pogodio i nadam se da će podjelama doći kraj, i da malo glas odmorim od svega

Sve što radimo radimo iz najbolje namjere. Glupo je pominjat da imam ja ili bilo ko drugi neke materijalne koristi od ovolike sičije i mlaćenja telefonom po vas dan, ozračih se...
Molim da nam niko ne zamjeri, ni "ovi ni oni" i da je sve u najboljoj namjeri i da izdržimo i izguramo ovu muku do kraja