Djeca mi dirau motor.
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Djeca mi dirau motor.
Jel ima neki recept da mi djeca ispred zgrade ne diraju motor? Da li da ih bijem ili da ih pustim dok se ne izmerace pa i ako nesto pokvare. Mozda da motor na elektro-mrezu prikopcam. Tada ga sigurno nece dirati vise
. Bojim se ako im viknem da gore ne napravim pa se navade iz inata. Jel ima ko kakvog iskustva?
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- Maki
- Grijač guma

- Vozim: penzionerski
Re: Djeca mi dirau motor.
Moj ti je savjet da se sprijateljis sa tom djecom na foru "stariji brat", pa ih malo sjednes na motor itd. Ali najbitnije da pridobijes njihovog vodju.
Nakon toga dobijas male terijere, cuvare svog motora.
Barem je moje iskustvo bilo takvo
Nakon toga dobijas male terijere, cuvare svog motora.
Barem je moje iskustvo bilo takvo
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Ja koji god motor da sam imao vazda su mi se peli na njega od 7 do 77.
Mladi,stari,momci,djevojke,studenti,vojnici...pa cak i policajci.Vise puta sam nalazio starije zene sa cerkama da se slikaju.Djeca se penju kad god mi ledja vide.
Prije par godina na Yamahu fazer mi se jedno dijete opeklo na grane,jer sam tek stigao sa primorija,a motor usijan.Vriska,muka...roditelji na mene dje drzim motor...ja na njih dje pustaju djecu....a muka!
Druze od djece nema odbrane bez garaze ili ulaza ako ga mozes ucerat...ili neko zabaceno mjesto dje ima neko obezbedjenje ili dje ne dopiru gramlini!
Mladi,stari,momci,djevojke,studenti,vojnici...pa cak i policajci.Vise puta sam nalazio starije zene sa cerkama da se slikaju.Djeca se penju kad god mi ledja vide.
Prije par godina na Yamahu fazer mi se jedno dijete opeklo na grane,jer sam tek stigao sa primorija,a motor usijan.Vriska,muka...roditelji na mene dje drzim motor...ja na njih dje pustaju djecu....a muka!
Druze od djece nema odbrane bez garaze ili ulaza ako ga mozes ucerat...ili neko zabaceno mjesto dje ima neko obezbedjenje ili dje ne dopiru gramlini!
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Zajebata situacija
Jedna od solucija , a vjeruj mi i najjisplativija, je da prodaš motor
A onda moš i da zoveš policiju oni uzmu otiske i ufatu bandite
A onda isto moš i da staviš naljepnicu KO se POpne na Motor a nije vlasnik istog majka mu Qrva
Bez zezanja najgore je sto mogu panut zajedno sa motorom i eto belaja. Ovog ljeta ja svratio kod kumova u Šavnik i djeca odma na motor i naravno obale ga i pane na jednog malca od 3 godine. Uh imao sam dumrem, srećom ništa mu nije bilo a svi su me gledali kao da sam ja kriv i što nisam došao kolima ka sav normalan svijet.( jes pa da mi auto prevrnu
)
A onda moš i da zoveš policiju oni uzmu otiske i ufatu bandite
A onda isto moš i da staviš naljepnicu KO se POpne na Motor a nije vlasnik istog majka mu Qrva
Bez zezanja najgore je sto mogu panut zajedno sa motorom i eto belaja. Ovog ljeta ja svratio kod kumova u Šavnik i djeca odma na motor i naravno obale ga i pane na jednog malca od 3 godine. Uh imao sam dumrem, srećom ništa mu nije bilo a svi su me gledali kao da sam ja kriv i što nisam došao kolima ka sav normalan svijet.( jes pa da mi auto prevrnu
+1389+
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Da citiram jednu crnohumornu izjavu od našeg druga The Stig-a: "Za motor je bolje da padne na dijete nego na beton" 
Bešale, ovo je i meni noćna mora
Posebno sa bočnim nogarom (koji je bolna tačka Aprilije Pegaso
)
Bešale, ovo je i meni noćna mora
-
urke
- Grijač guma

[quote="NikGold"]
najjace ! ! !
A jesi razmisljao da nabavis nekog pita
A jesi razmisljao da nabavis nekog pita
- Maki
- Grijač guma

- Vozim: penzionerski
E bravo, i to sam zaboravio da kazemvuk wrote: Bešale, ovo je i meni noćna moraPosebno sa bočnim nogarom (koji je bolna tačka Aprilije Pegaso
)
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
zlatila se Amerika shto se toga tiche, da panesh na sred ulice da se razbijesh ko govedo, niko zivi ti nece doc da ti pripomogne jel ih frka da ih ne tuzish, tako i za motor, ili auto, mada radje bi da se brinem oce li mi se djeca pet na njega ili ce mi se nacrtat neki mini Van ispred i za 10 sekundi uvalit motor unutra. shto je nocna mora ovdje svaki dan. i zato ugradih scorpio alarm, bukvalno kucnesh na rezervoar on se pali i vrishti kao lud chuje se 100 metara probi ushi, koshta nedje oko 400 dolara i vrijedi svakog centa 
to ti moze bit odlichno rijechenje, kucaj na google scorpio motorcycle alarm, on je bukvalno plyg and play, samo ga prikopchash na akumulator, 2 sensora i dugme za paljenje gashenje na privjesku
mnogo dobra stvar
to ti moze bit odlichno rijechenje, kucaj na google scorpio motorcycle alarm, on je bukvalno plyg and play, samo ga prikopchash na akumulator, 2 sensora i dugme za paljenje gashenje na privjesku
mnogo dobra stvar
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
http://www.facebook.com/stexmne
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Najbolju varijantu ima drug ICE,
kupiš grdni žuti autobus, i nikome ne pada na pamet da se penje na njega, ili da uopšte pomisli da je to motor......
kupiš grdni žuti autobus, i nikome ne pada na pamet da se penje na njega, ili da uopšte pomisli da je to motor......
A gdje ide ovaj put.......