Zlatibore pitaj Taru :)...

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
stage6
Stoper
Stoper

Re: Zlatibore pitaj Taru :)...

Post by stage6 »

Ja sam bratu kupio vespu u Krisma motor prije par godina i da bi je razradio za prvi servis i da bi mogao da postavi kit za 2 dana je presao kilometrazu od 1000km kroz Podgoricu ,tadasnji glavni majstor Feta se vjerovatno pitao jel normalan, a ja se to i dan danas pitam :D
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Bravo vi ga momci. Pomalo mi je krivo na Djodju jer kad ja dodjem ne ide dalje od END1 a sa vama se ne savija u dom :mrgreen:

Ja sam od Lößnica do Titela u Vojvodini presao 1085 km za 10 sati ali je u principu, osim nekih 150 km, sve bio autoput tako da se ne broji ...
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Roki wrote:Bravo vi ga momci. Pomalo mi je krivo na Djodju jer kad ja dodjem ne ide dalje od END1 a sa vama se ne savija u dom :mrgreen:

Ja sam od Lößnica do Titela u Vojvodini presao 1085 km za 10 sati ali je u principu, osim nekih 150 km, sve bio autoput tako da se ne broji ...
Svaki put kad ste me pozvali, ja sam posao ;)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Evo jedan klip

Ovo je bila prva ozbiljnija proba za kontrapciju koja mi je na motoru i nije lose ispalo. Samo definitivno 1GB kartica nije dovoljna :)
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Evo i ja nesto da dodam. Kao prvo, ekstra ruta. Kao drugo, meni se ova ekipa uopste ne svidja ;-)
Hold your horses, man
Freeride
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Evo jos jedan sa cuvenim mostom na Scepan Polju :)

Last edited by djodja on 15 Jul 2011 23:05, edited 1 time in total.
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

sLowRider wrote:Evo i ja nesto da dodam. Kao prvo, ekstra ruta. Kao drugo, meni se ova ekipa uopste ne svidja ;-)
Znam, nema prelijepog zutog BMW-a :)
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Prelijepo :clap: :clap:
Ima li jos koji video
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Svaka cast momci. Sve pohvale. Samo mi nije jasno sa kojim od vas dvojice se vozio Grozni, na Tigeru ili Versysu?? Jer ono njegovo dvotockalo ne moze izdrzat ovakvu turu. :lol: :lol: :lol:
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Gasho wrote:Bravo momci, jako jako lijepo...

Predlazem da otvorimo pravi izazov na forumu. Ko ce vise kilometara da napravi u jednom danu...
Za sada je ova ekipa u vodjstvu. Ima neki momak koji je, mislim po Podgorici, vozio citav dan (i noc), kako bi ujutro motor bio spreman za prvi servis na 1000 kilometara. Ako je medju nama, neka se javi, preuzece prvo mjesto... :mrgreen:
ovaj lik, a izgleda postoji pošto je stage6 napisao da se radi o bratu njegovom, treba da uzme pehar i zanitnuje ga za sebe, jer se to ponovit neće(dok ne kupi drugi motor kome je prvi servis na 2000? :D)
jednom bijah mlad, zelen i ne baš prepametan pa odradih Istanbul-Podgorica u jednom danu. Ustah i krenuh oko 7 ujutro i u PG sam ušao oko 3 ujutro. 1200km.

A vama svaka dala da bog da, prelijepa je ova tura samo definitivno za 2 dana, malko je ovo forsiranje... pogotovo sa Djodjom kad upregne novog šarca, stat ne umije! ;)
Post Reply