Moto skup Sutomore ???

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Moto skup Sutomore ???

Post by DrMracni »

lijepo je cuti da organozator tako voli bikere a najvise domace :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gacho
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: X city

Post by Gacho »

Ne znam sto su se toliko Crnogorski Bikeri zamjerili organizatoru skupa u Sutomoru,vjerovatno je ,pretpostavljam u pitanju podjela profita,tu vazda zapne,mozda sam u krivu,ali kada si negdje nepozeljan onda ti tu nije mjesto,ta persona od organizatora vjerovatno nije biker jer da jeste onda to nebi cinio ni izgovarao.Treba biti Biker u Dusi,ne moras imati motor niti moras znati voziti ali biker si ponasas se i osjecas tako.Kada smo u nevolji i trebam nekome pomoci ne volim da mi se zahvaljuje jer to je kao lijek,pravi Biker to postuje i uzvraca na isti nacin.Nadam se da ce se pored Ulcinja jos negdje organizovati neki susret pa da to bude i nas forum i nekoliko klubova zajedno,budimo pravi Bikeri i sigurno cemo se sloziti,moj predlog da se malo luta jedne godine na more Jaz ili Plavi Horizonti pa za promjenu popeti se malo i na brdo kao Lovcen ili u Grahovo.Znam da je lakse reci hop nego skociti,ali mislim da nije nemoguce.Dr.Fr.Mr.Mracni i njegova grupa Bandoljerosa je lijepo docekala sve koji su dosli na Lake Fest a pasulj je bio TDI(nije se znalo od kog se zrna pucalo),svaka cast Niksicani ex :auto-dirtbike: :auto-sportbike: tinguishflame:
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Ukratko: ako neko moze bez mene ja jos lakse bez tog nekog. Tu bi zavrsio svu raspravu oko moto skupa u Sutomoru. Hvala.

Ako ce ljudi okacit slike neka kace ... ;)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Misljenja sam da bi trebalo napravit jos jedan skup u isto vrijeme na drugu bandu Sutomora i dat mu ime "Moto skup Sutomore - druga banda, ovi te ne vole graju,..."
Svi bi bili zadovoljni.
Hold your horses, man
Freeride
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

Ili "Sutomore moto skup ali ne za onii"
a forma poziva:
Dragi točkaši, čast mi je što sam predsjednik ovoog skuuuuupaa i neka dođe ko misli da treba da dođe, ali prvo neka razmisli treba li da dođe, jer nije da nisam zvao da dođe, jer nije da nije odavde ni on ni motor, nego jednostavno zvao sam one druge, ali kako su i ovi prvi tu bliži mogli bi i oni doć s'tim neka prvo razmisle, jer nisam baš ni dobar sa prostorom, a i doći će neki rođaci i tetka na motor, pa ako bi mogli da ne dolazite, jer nisam siguran da će bit mjesta, bez da sačekate da se prvo oni parkiraju, jer je meni bolje, a da ne bude da niste dobrodošli, dobrodošli ste, ali jednostavno nemam za vas jer mi je i za sebe frka i nemam motor, jedino imam za njih, za marketing, da iziju i popiju i plate, specijalno plate i dako dođu do godine, popiće tu kaafu, a vi isto možete popušit cigar duvana, pored ove mi trafike... Neka ste dobrodošli, a možete svratit i neđe drugo, na neku plažu ili slično, super je, ovamo ne morate ni svraćat, ako ste iz cg.
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Post by mikeli.pg »

Endurio wrote:Ili "Sutomore moto skup ali ne za onii"
a forma poziva:
Dragi točkaši, čast mi je što sam predsjednik ovoog skuuuuupaa i neka dođe ko misli da treba da dođe, ali prvo neka razmisli treba li da dođe, jer nije da nisam zvao da dođe, jer nije da nije odavde ni on ni motor, nego jednostavno zvao sam one druge, ali kako su i ovi prvi tu bliži mogli bi i oni doć s'tim neka prvo razmisle, jer nisam baš ni dobar sa prostorom, a i doći će neki rođaci i tetka na motor, pa ako bi mogli da ne dolazite, jer nisam siguran da će bit mjesta, bez da sačekate da se prvo oni parkiraju, jer je meni bolje, a da ne bude da niste dobrodošli, dobrodošli ste, ali jednostavno nemam za vas jer mi je i za sebe frka i nemam motor, jedino imam za njih, za marketing, da iziju i popiju i plate, specijalno plate i dako dođu do godine, popiće tu kaafu, a vi isto možete popušit cigar duvana, pored ove mi trafike... Neka ste dobrodošli, a možete svratit i neđe drugo, na neku plažu ili slično, super je, ovamo ne morate ni svraćat, ako ste iz cg.
:clap: :clap: :clap: :lol: :lol: :lol:
Yamaha... Touching your heart
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

-Alexandar-- wrote:Upravu ste to za organizatora,stvarno nije nesto,kao i danas ali opet je on nesto organizovao i uradio nesto dok neki samo kuckaju preko tastature sve i svasta i nista ne rade povodom toga....
Jbg covjek ne moze mozda i ne zna bolje da odradi taj skup...takva je njegova organizacija i to je to,,samom njegovom organizacijom on dosta bajkera gubi i sa njegovom pricom i svime sto radi...ali opet sta da se radi..tako je...dok se mi odje i drugi ljudi koji govore protiv njega i kojima ne odgovara sve to kako se organizuje,niko nista ne radi,,zasto ne napraviti jos neki moto klub i tako napraviti moto skup da ima nesto i u ovu crnu goru,budva,herceg novi,kotor,sutomore,bar...bilo gdje ..zasto se tako nesto ne pokrene i ne da predlog,da bi nam bilo ljepse i da bi se vise druzili i da budemo domacini tih skupova i da organizujemo kao sto to znaju bajkeri iz ulcinja i trebinja....nego eto,lako je pricati....(nemojte me vio odje sa foruma pogresno shvatit i mislit da se ja ljutim na vas sto kritikujete organizatora ili necete da idete na taj skup,daleko bilo,znam i ja kakva je organizacija i organizator...tako da se razumijemo... ;)
Danas sam bio na taj skup i extra sam se proveo,bilo je oko 40 motora u kamp a ispred ih je bilo mnogo vise...po kaficima i restoranima i ispred samog kampa...oko 4 sata su samo pristizale kolone bajkera i brzo se punio kamp a i ispred njega...na defileu je bilo bas dosta motora,lijepo se vozilo polako do bara i nazad do sutomora...na samom defileu i pred sam polazak kao i uvijek se zestoko turiralo,palile su se gume...i nije se organizator drao preko megafona kao proslih godina da to ne rade jer je i sam vidio da to skoro i svi rade i da nema od urlanja nista :)...samo je jednom ili dva puta rekao da se lagano vozi i to je to...poslije zavrsetka dobrog defilea,mnogi motori su usli u kamp gdje su se parkirali i sjeli da popiju po koju...nisam ostao da vidim kakvih je bilo igara,posao sam kuci....sve u svemu prelijepo mi je bilo,provozao se od herceg novog do sutomora,tamo uzivao ,pojeo nesto popio,vidio razne motore,mlade mame :) ,djevojke :) ...upoznao lijepo prodavacicu na ulazu koja je prodavala majce ... :) extraa.....
mozda sutra ubacim i neke slike sa skupa,ako se nakanim ;)
eto tako... ;)
A ko ti brani da napravis i klub i moto skup. Evo, naveo si sve sto treba neko da uradi, pa daj ti se potrudi i lagano za sljedecu godinu organizuj sve. Meni ne treba moto skup da bih se druzio sa kolegama bikerima. Ne vozim se od kuce do kafica, ali ni ne idem na skupove, narocito ne na ovaj u Sutomore. U Trebinje sam ostao po ure. Vozio se sa prijateljima, tamo se javio ostalima i magla, dok mi ne pokvare uzitak pijani i pucanja zeljni bikeri...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

-Alexandar-- wrote:nece niko doc na taj moto skup da se vidi sa organizatorom niti dolazi iko radi toga i radi neznam ni ja cega...nego radi druzenja i vozikanja...ima dosta onih opasnih momaka sa jos opasnijim motorima koji se sepure samo po gradu ili u mjestu dje zive,,koji ne znaju da predju malo vise i da se provozaju i druze...no se k... po gradu...mislim da je bolje da se nedje ponekad podje i vidi malo ostalog svijeta...

Nista, onda cemo organizovati skolicu u prirodi, pa da se svi zajedno edukujemo :)
I kad stojim tesko me pratiti...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Aleksande, bio je skup u Ulcinju kod pirata pa kod nas u nk, pa onda u organizaciji Kruzera iz Hn. tako da nije bas da se samo kucka i niko nista ne radi, ko ima potrebu za druzenjem to nikom nije uskraceno. nije valjda doslo do tog stepena nedruzenja da se moramo okupljati kod domacina kod kojeg smo nepozeljni...
ljepse je organizovati voznju i rostilj, i kad je bila neka voznja najavljena na forumu svi su uvijek bili pozvani.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Tako je dottore :mrgreen: Stvarno, bilo bi vrijeme za ponoviti masovno rostiljanje kao ono na Biogradsko jezero. Ipak je tu bilo prvo pravo upoznavanje i druzenje zahvaljujuci NLBu :clap: A sto se tice skupova, neka ih je sve vise, sto valja trajace, sto ne valja bice ka u Sutomore. Inace sam redovan u Sutomore svake godine, doduse kolima, da bi bio ravnopravan sa organizatorom 8-) , sjednem u Pulenu sa ekipom na toceni tuborg i eto... bio sam ;)
Post Reply