Prekornica-Maganik-Vucje

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Re: Prekornica-Maganik-Vucje

Post by SlavkoPejovic »

VeDzA wrote:
SlavkoPejovic wrote:Super voznja, moze li se ovo za dan odvoziti, predpostavljam da moze i Versys... Moze li samo malo smjernica o putu, kuda iz Podgorice i interesuje me ta laganija "ruta"...da probam pa "ha"... :clap:

A kad moze skuter,vala moze i versys :mrgreen:
Salim se,naravno da moze.E sad,vidio sam da imas cisto cestovne gume,pa ne znam koliko bi ti put pruzio zadovoljstva jer bi se mucio s njima...
Takodje,ima mozda 3-4 km puta koji je makadamvamdam,sto bi Endurio rekao,a cini mi se da ti na versysa nije neka zastita odozdo,a steta bi bilo da se izfrcka ili nedaj boze karter da ode...

Sto se tice puta,ides starim putem preko Spuza i Martinica,i na 2-3 km prije Danilovgrada,ima tabla za skretanje za Studeno i Vucje.Posle je sve fino obiljezeno...
I naravno,ne bik preporucio da ides sam,i tamo je divljina...

[quVote="sLowRider"]Jeste, Vedza ce te razumjet kako je krenuo :)
Tako sam i ja predpostavio ali me toliko odusevilo kako sve ovo izgleda da ne mogu da izdrzim da ne probam... Krenucu malo turisticki da probam pa dokle stigne bez forsiranja... vec sam se dao u potragu i mislim da sam nasao da kupim jos jedan motor za specijalnu namjenu... Gledam da kupim motor koji sam vozio prije 5-6 godina Yamahu tw 125 cini mi se da bih sa njom mogao da se ucim .... Motor je vrlo lagan nesto preko 100 kg...

hahaha
tu je ucitelj,da me vrati na pravi put :D[/quote]
Post Reply