planning na vrijeme, informacije iskusnih

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: planning na vrijeme, informacije iskusnih

Post by DrMracni »

poka wrote:a kad kreces?
idemo zajedno, kretanje na proljece u 9h
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

upravo tako mart mjesec je polazni !!! a vise o putu i destinaciji cete blagovremeno biti obavijesteni
risk,is what makes life worth living.
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

ha ha evo ga smesko ;) iz berana,.................. ajde u hareme ene bate p.s. jedino se jos u kopljasa uzdam za kakvu pomoc
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Brate al ozbiljno sad.
Kad bi ja isao, prvo i osnovno bi stavio nove gume na motor, servisirao ga, da me tu glava ne boli i stavio bi automacki podmazivac lanca.
Od ostalog bi ponio taj set alata da mogu odvidat sve na motor, set za krpljenje guma i navigaciju.
Kraj price. ;)
Pare u dzep 100 eura po danu i neki shtek sa strane malo para za ne daj Boze neke nepredvidjene stvari i vozi Misko. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

sparco wrote:... jedino se jos u kopljasa uzdam za kakvu pomoc
Ela kontaktiraj ga,on ti najbolje poznaje motor pa ce ti rec na sto da obratis paznju kako ga iz Afrike nebi doveo kao bandit iz Amerike... :mrgreen:
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Post by mikeli.pg »

Lavlje-Srce wrote:Brate al ozbiljno sad.
Kad bi ja isao, prvo i osnovno bi stavio nove gume na motor, servisirao ga, da me tu glava ne boli i stavio bi automacki podmazivac lanca.
Od ostalog bi ponio taj set alata da mogu odvidat sve na motor, set za krpljenje guma i navigaciju.
Kraj price. ;)
Pare u dzep 100 eura po danu i neki shtek sa strane malo para za ne daj Boze neke nepredvidjene stvari i vozi Misko. ;)
I karbon obavezno .
Yamaha... Touching your heart
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

mikeli.pg wrote:
Lavlje-Srce wrote:Brate al ozbiljno sad.
Kraj price. ;)
I karbon obavezno .
I nemo zaboravit da ga registrujes :)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

e moj tattoo spremam ja za tebe jos jedno iznenadjenje, al otom potom, da ne ureknem
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

praštaj sad viđoh topic. e vala mi je drago da planiraš pute, štogod treba tu smo da pomognemo, sem nekih ;)
dobro ti reče Nik, ideš na put kroz EU, totalno ti je suvišno da razmišljaš o tome da vučeš gume sa sobom. Ako vidiš da su ti pri kraju vazda ćeš nać neko mjesto da kupiš drugu i odradiš zamjenu.
što se mene tiče ja od alata nosim set za krpljenje guma i sprej. ostalo ne đao popio jer i da mi skapa nešto ne umijem ništa odradit, mehaničar nisam nit se razumijem toliko, posebno u autobuse na elektroniku. sad na zadnje putovanje mi je jedino sijalica od fara crkla i to taman pred mrak, uletio u grad na pumpu kupio novu, zamijenio i čeraj dalje ;) to je prednost kad putuješ po "civilizaciji" a bogme kad zađeš neđe dublje valjalo bi se malo izvještit s motorom i ponijet nešto alata za prvu pomoć.
što se smještaja tiče, vjeruj mi toliko imaš pansiona i motela usput da se nebih zamarao s rezervacijama jer se plan puta mijenja svakodnevno, da ne kažem "svakosatno" :) desiće ti se da imaš zacrtan plan ali ti se sviđa nešto drugo, il upoznaš nekoga pa promijeniš plan a već si platio smještaj neđe unaprijed itd itd... zato ja izbjegavam rezervacije.
Lavlja srčka ti reče, 100€ dnevno i samo rolaj, no frx
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

caka je , vec dogovoren odlazak u afriku , zato pitam ;)
Post Reply