poka wrote:dugacak januar!
za to od nekoliko dana ne znam. ali ona kombinacija sa dva ili tri dana (ukljucujuci i petek) mislim da bi moglo. u glavnom to se mora proc. i naravno PONIKVICA, raskrsnica svih puteva zemaljskih!
polako veljko. treba nan pusac. jer ako primimo nepusaca u ekipu necemo moc zivjet od profesora! za sad je on jedini nepusac, a nemozemo mu nista! zamisli pojacanje da dobije!!
Nadam se da cete me zvati kad okopni, bar kad se bude islo sjeverno od NK. Nepusac sam, ali maksimalno sam tolerantan, ne smetaju mi pusaci, a i ne zurim kad vozim, ne smetaju mi pauze kad ljudi oce da stanu, da odmore i zapale cigar.
jovan wrote:Nadam se da cete me zvati kad okopni, bar kad se bude islo sjeverno od NK. Nepusac sam, ali maksimalno sam tolerantan, ne smetaju mi pusaci, a i ne zurim kad vozim, ne smetaju mi pauze kad ljudi oce da stanu, da odmore i zapale cigar.
nadam se da me nisi svatio ozbiljno. svaticu da nisi!
pazi vedza je organizator (strasno los), profesor (slowrider) ka i svai profesor vodi ekskurziju! ja (poka) djak prvak! ovi ostale ce ti se sami prestavit
ja ne znam za vas, ali pritiska ovaj januar!!!! a vele da ce posle da nam dodje februar!!!
Naravno da sam shvatio kao salu. Ozbiljno sam shvatio da cemo kad otopli da se vozimo. A januar je bas tezak, nikad da prodje, pogotovo nama u NK, nidje se ne moze motorom. Ja sam ozbiljno razmisljao da trazim nedje gume sa ekserima, pa da se vozim po snijegu i ledu. Ali bi za tu voznju trebao neki lagani kros, lakse se sa njega podnose padovi.
Vidim ja da cu zbog finanasija sa vama u drustvo, em ne treba skup motor, em se ne prelaze prevelike kilometraze. Jedino, oko tog pusenja i pauza, cuo sam da ste bas, ali baaas nagrdjeni
Otprilike, vise pusite i stojite, no sto vozite :p