Lola i Golija
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: Lola i Golija
poneko pusi, a poneko i ne no je odusta! ka picka zadnja!!!
a poneko bogomi jede i lezi za makar jos dvojicu! 
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Ima dosta primjedbi na racun pusenja,i organizator ih je nasao opravdanim,jer ne prilici jednoj enduro ekipi da tolko konzumira cigarete.
Zato ce od ove sezone biti akcija zdravih stilova zivota,pod sloganom "Sprijeci stetu,baci cigaretu"

Zato ce od ove sezone biti akcija zdravih stilova zivota,pod sloganom "Sprijeci stetu,baci cigaretu"
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
gade! prodati! 
- Endurio
- Grijač guma

- Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.
Ahtistari, nemoj mi provlačit te priče ovo ono... Znam uzrok, presta si da pušiš, priznaj bedni crve, priznaj! aj odma si izađi napolje i zapali cigar, hajdeee...VeDzA wrote:Ima dosta primjedbi na racun pusenja,i organizator ih je nasao opravdanim,jer ne prilici jednoj enduro ekipi da tolko konzumira cigarete.
Zato ce od ove sezone biti akcija zdravih stilova zivota,pod sloganom "Sprijeci stetu,baci cigaretu"![]()
Napravio sam sistem da se puši bez skidanja kacige, patent ćete uskoro imati na viđelo, pa da se nađemo jedan dan da odvozamo krug i zapalimo po cigar duvaana, hehe...
Što se stajanja tiče, treba stat svako malo, čak bi u neku ruku trebalo i pješačit' (tj. ne ić motorom), jer ima tu i spajanja s'okruženijem, da sad ne kenjam i o ekologiji održivosti i očuvanju sredine. Nije sve u vožnji ili ako neko voli brže da drnda, nije poenta u drndanju, zum zum zuuuum zum i trt. Treba śes sa ljudima, prozborit..., neće se ta navika mijenjat kod mene, a znam da neće ni kod vas, ne ne.. mada što vele stari grci, đe ima dima ima i vatre.
Eo i SlowRider je nepušač, pa stane svako malo i sve se smije, srećan čoek, hehe...
-
DR800Big
- Stoper

- Vozim: Suzuki DR800 Big
Svaka cast za voznju a i za fotke EKIPO!!
PRELIJEPO!! Cim "svane" dan - pravac Lola i Golija