motoristi ne...

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Re: motoristi ne...

Post by SlavkoPejovic »

...juce mi naplatise kaznu zato sto nijesam upalio svijetla 30 eura... A u Cetinje je tip zautavljao svakog ko nije imao zimske gume i pisao kazne... :think:
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Post by mikeli.pg »

A trebali bi svi skinut auspuhe, pa da prodefilujemo jedan krug kroz grad. Taman i da se motori malo izduvaju, pa cemo ih vratit neki drugi dan...

Prodajem Two Brothers izduve, povoljno.
Yamaha... Touching your heart
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

g. Janjušević izgleda svake godine se ponavlja... ovako je počeo bio pričat i prošle godine, pa uvedoše zabranu kretanja kroz uži centar par dana poslije toga. aj dako se i ove godine isto desi pa da tražim vizu za Uzbekistan odavde...
da oće g. Janjušević malo pritisnut svoje junake da STVARNO počnu kažnjavat one koje treba kažnjavat, to bi bilo idealno i manje bi se pričalo o divljanju i o buki kroz grad
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

ice wrote:g. Janjušević izgleda svake godine se ponavlja... ovako je počeo bio pričat i prošle godine, pa uvedoše zabranu kretanja kroz uži centar par dana poslije toga. aj dako se i ove godine isto desi pa da tražim vizu za Uzbekistan odavde...
da oće g. Janjušević malo pritisnut svoje junake da STVARNO počnu kažnjavat one koje treba kažnjavat, to bi bilo idealno i manje bi se pričalo o divljanju i o buki kroz grad
...dobro zboris ovo je stvarno opsesija.
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

ice wrote:g. Janjušević izgleda svake godine se ponavlja... ovako je počeo bio pričat i prošle godine, pa uvedoše zabranu kretanja kroz uži centar par dana poslije toga. aj dako se i ove godine isto desi pa da tražim vizu za Uzbekistan odavde...
Zlo govedo, dovijeka june, moj Ice. No treba vidjet, kako ce ove promjene ici, pa polako, malo pisat, malo trazit neka zvanicna misljenja, pa po malo.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Nema vise sto po malo, no skidaj auspuhe i u crveno...:) Bude li se islo po malo prodje sezona :) No kako je krenulo sa gorivom malo koji ce se cut
veljilaz
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha YBR 250

Post by veljilaz »

Mislim da bi gospodin Janjusevic prvo trebao odgovoriti na sljedece pitanje.
Koliko pripadnika policije, a narocito oni koji se bave bezbjednošću saobraćaja,
van radnog vremena vozi neregistrovano vozilo bez tablica, pridruženih naljepnica i naravno,
zimskih guma.
Kako je nasa policija master u analitici pretpostavljam da gospodin Janjusevic ima ove podatke,
kao npr. koliko je pripadnika policije prekršajno kažnjeno po gore navedenim osnovama, kao i zbog prekoracenja brzine i tzv. bahte voznje.
Tek tada se stavraju uslovi da na gospoda na zakonit nacin sprovode represivne mjere i suzbiju sve negativnosti prisutne u saobraćaju u Crnoj Gori.
Prvi sam za postovanje pravila, ali pravila moraju biti ista za sve!!!
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

Ova pravila nikada nece biti ista za sve zalosno je znam al tako je to ovo je c gora :oops:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

trebalo bi ga prvo kulturno pitati, tj poslati javno dopis sta je tacno mislio kad kaze da motoristi ne postuju pravila...
komentar je vrlo uvrjedljiv...

opet se ponasa kao da smo stado ovaca - da ovce ne zamjere
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Post by In_Utero »

Ako neko ne poštuje pravila to su njegove kolege panduri. Neka dotični gospodin kaže kada je zadnji put neko od njegovih kolega platio kaznu zbog prekršaja u saobraćaju... :angry-cussingblack:
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
Post Reply