motoristi ne...
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Re: motoristi ne...
...juce mi naplatise kaznu zato sto nijesam upalio svijetla 30 eura... A u Cetinje je tip zautavljao svakog ko nije imao zimske gume i pisao kazne... 
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
A trebali bi svi skinut auspuhe, pa da prodefilujemo jedan krug kroz grad. Taman i da se motori malo izduvaju, pa cemo ih vratit neki drugi dan...
Prodajem Two Brothers izduve, povoljno.
Prodajem Two Brothers izduve, povoljno.
Yamaha... Touching your heart
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
g. Janjušević izgleda svake godine se ponavlja... ovako je počeo bio pričat i prošle godine, pa uvedoše zabranu kretanja kroz uži centar par dana poslije toga. aj dako se i ove godine isto desi pa da tražim vizu za Uzbekistan odavde...
da oće g. Janjušević malo pritisnut svoje junake da STVARNO počnu kažnjavat one koje treba kažnjavat, to bi bilo idealno i manje bi se pričalo o divljanju i o buki kroz grad
da oće g. Janjušević malo pritisnut svoje junake da STVARNO počnu kažnjavat one koje treba kažnjavat, to bi bilo idealno i manje bi se pričalo o divljanju i o buki kroz grad
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
...dobro zboris ovo je stvarno opsesija.ice wrote:g. Janjušević izgleda svake godine se ponavlja... ovako je počeo bio pričat i prošle godine, pa uvedoše zabranu kretanja kroz uži centar par dana poslije toga. aj dako se i ove godine isto desi pa da tražim vizu za Uzbekistan odavde...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Zlo govedo, dovijeka june, moj Ice. No treba vidjet, kako ce ove promjene ici, pa polako, malo pisat, malo trazit neka zvanicna misljenja, pa po malo.ice wrote:g. Janjušević izgleda svake godine se ponavlja... ovako je počeo bio pričat i prošle godine, pa uvedoše zabranu kretanja kroz uži centar par dana poslije toga. aj dako se i ove godine isto desi pa da tražim vizu za Uzbekistan odavde...
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Nema vise sto po malo, no skidaj auspuhe i u crveno...
Bude li se islo po malo prodje sezona
No kako je krenulo sa gorivom malo koji ce se cut
-
veljilaz
- Stoper

- Vozim: Yamaha YBR 250
Mislim da bi gospodin Janjusevic prvo trebao odgovoriti na sljedece pitanje.
Koliko pripadnika policije, a narocito oni koji se bave bezbjednošću saobraćaja,
van radnog vremena vozi neregistrovano vozilo bez tablica, pridruženih naljepnica i naravno,
zimskih guma.
Kako je nasa policija master u analitici pretpostavljam da gospodin Janjusevic ima ove podatke,
kao npr. koliko je pripadnika policije prekršajno kažnjeno po gore navedenim osnovama, kao i zbog prekoracenja brzine i tzv. bahte voznje.
Tek tada se stavraju uslovi da na gospoda na zakonit nacin sprovode represivne mjere i suzbiju sve negativnosti prisutne u saobraćaju u Crnoj Gori.
Prvi sam za postovanje pravila, ali pravila moraju biti ista za sve!!!
Koliko pripadnika policije, a narocito oni koji se bave bezbjednošću saobraćaja,
van radnog vremena vozi neregistrovano vozilo bez tablica, pridruženih naljepnica i naravno,
zimskih guma.
Kako je nasa policija master u analitici pretpostavljam da gospodin Janjusevic ima ove podatke,
kao npr. koliko je pripadnika policije prekršajno kažnjeno po gore navedenim osnovama, kao i zbog prekoracenja brzine i tzv. bahte voznje.
Tek tada se stavraju uslovi da na gospoda na zakonit nacin sprovode represivne mjere i suzbiju sve negativnosti prisutne u saobraćaju u Crnoj Gori.
Prvi sam za postovanje pravila, ali pravila moraju biti ista za sve!!!
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Ova pravila nikada nece biti ista za sve zalosno je znam al tako je to ovo je c gora 
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
trebalo bi ga prvo kulturno pitati, tj poslati javno dopis sta je tacno mislio kad kaze da motoristi ne postuju pravila...
komentar je vrlo uvrjedljiv...
opet se ponasa kao da smo stado ovaca - da ovce ne zamjere
komentar je vrlo uvrjedljiv...
opet se ponasa kao da smo stado ovaca - da ovce ne zamjere
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Ako neko ne poštuje pravila to su njegove kolege panduri. Neka dotični gospodin kaže kada je zadnji put neko od njegovih kolega platio kaznu zbog prekršaja u saobraćaju... 
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!