DrMracni wrote:pronadjoh na bjb pa reko' da podijelim
Ovome cirkusantu i unistitelju vrhunskih covjekovih proizvoda je trebalo dat neki KTM..
Ja bih ga tako mazio i pazio i vozio po citav dan

DrMracni wrote:pronadjoh na bjb pa reko' da podijelim

A koliko bi to bilo po tvom saznanju Direktore?Space Director wrote: A sto se cijene tice, jes malo skuplji, ali, ako bi se skupilo nas 3, 4, da kupimo svi po jedan, dobili bi ga za mnooogo manje para, pa cak i to igra u cijeloj prici

Posto sam iscitao ovu temu, a i pola internet sajtova na temu F800GS problema sa vibracijama, dacu mali doprinos. Izgleda je najcesce problem u prednjoj felni. Nijesu sve idealno okrugle (koliko to god smijesno zvucalo kao pojava u 2012. godini) pa na odredjenim brzinama dolazi do vibracija. Jedini nacin je zamjena felne, a ona je pokrivena garancijom kod ovlascenih dilera u inostranstvu. Ne znam kakva bi reakcija bila kod nas da se covjeku zadesi ovakav problem i da ga prijavi dileru...Roki wrote:Osjetih se prozvan pa da i ja recem 2 slova.
Ne da je dobar motor nego ubija a najvise ubija vjetar. Direktore , zastita od vjetra mu je ka na padobranu. Ja vozim nakeda tako da znam o cemu pricam, a sa osmicom na autoputu pri nekih 150-160 km/h imas osjecaj da te odvaja od asfalta i da ces svakog casa da poletis. Po laksem terenu je fantastican, vozi se vrlo lako, ima ubrzanje strava, ljepote mu se ne mozes nagledat ali meni su puno zasmetale vibracije ( prodavac u BMW-u mi je rekao da je to kod velikog broja interesenata razlog sto ga ne kupuju ). Ja sam ga vozio preko 200 km i svu mi je kicmu rastresa pa znam da ne bih imao sanse sa njim da prelazim dnevno po 400-500 km i za mene definitivno nije a znajte da krepah od muke jer sam toliko zelio da ga imam. Moje misljenje je da je , za mladje i zdravije od mene, super enduro.
A gledajte kako lijepo izgleda ispred kuce

NikGold wrote:Nesto si se ti presabro , ima jedan cilindar i jos jedan i jos dva al manja mislim kociona cilindra.

Jos je i rasista!sLowRider wrote:NikGold wrote:Nesto si se ti presabro , ima jedan cilindar i jos jedan i jos dva al manja mislim kociona cilindra.
Hihihi, ne zamjeri mu on vozi kavasaki, tj. ne razumije se u motore
poka wrote:.. mislim da je jedina mana to sto ima jedan cilindar...