Utisci sa akcije ,,Moto Mraz 2013''

caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: Utisci sa akcije ,,Moto Mraz 2013''

Post by caesar »

Savrseno odradjeno. I nije samo obim posla vec i nervoza koja sve to prati plus porodicne obaveze. Tako da Madza i ostali skidam kapu za obavljeni zadatak. Naravno hvala svima koji su pomogli i ucestvovali i ucinili da mozemo da kazemo "da, da to smo MI organizovali i mi to svake godine radimo"

Sent from my GSXR 1000 at the 299
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Goran69 wrote:Evo i mojih slika sa akcije

http://s552.photobucket.com/user/goran6 ... evi%202013" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako dozvoliš, izdvoijih neke fotke

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

slika koju smo dobili (pogledajte kako je motociklista nasmijan)
Image

Image

Image

Image

HVALA
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Goran69
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Zato sto volim .......

Utisci sa akcije ,,Moto Mraz 2013''

Post by Goran69 »

Klinka koju sam slikao sa dvije kikice se zove Kaca i ima mladjeg brata....sigurno je medu ljepsom djecom koju sam vidio u zivotu....sta je natjeralo nekoga da ovaj osmjeh ostavi sudbini na milost i nemilost....ne mogu da zamislim
Last edited by Goran69 on 22 Dec 2013 19:46, edited 1 time in total.
Better to go in slow and come out fast, than to go in fast and come out dead
NK_Biker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Malaguti Madison

Post by NK_Biker »

Evo i video materijala ;)

Image
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Post by -Alexandar-- »

Predobro je bilo sve..organizacija kao i uvijek iznad prosjeka :) :clap: :clap: :clap:
oni ne bi mogli bez nas, ni mi bez njih i sve je super
hvala svima jos jednom..do sledeceg vidjanja :dance:

a ova mala Kaca sa kikicama je med najsladji...srce malo slatko !
Goran69
Grijač guma
Grijač guma

Post by Goran69 »

Ostaje mi sa kamere da napravim spot

Sent from voices in my head
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

BAJKERI – DJEDA MRAZOVI POKOLONIMA OBRADOVALI MALIŠANE DJEČJEG DOMA „MLADOST” U BIJELOJ

Toplo srce na vrelim gumama

Prošle godine ovdje je bilo 120 bajkera, a sada nas je oko 200 jer su došli svi bajkeri Crne Gore... Nas bajkere neopravdano bije loš glas, a mi se zapravo bavimo organizacijom humanitarnih akcija kao što je ova, naglašava Miško Krivokapić

HERCEG NOVI – Moćno je juče Jadranskom magistralom od Kamenara ka Bijeloj zaturiralo 200 motociklista zauzevši gotovo dvije saobraćajne trake i grmeći na teškim dvotočkašima. Nošeni krilima vjetra žurili su ka odredištu, a ovog puta to je bio Dječji dom „Mladost” u Bijeloj. Kao što su to radili i protekle tri godine bajkeri iz Crne Gore su i ovog puta u Bijelu došli da štićenicima doma uruče novogodišnje poklone.
Riječ je o vrijednoj i nadasve jedinstvenoj humanitarnoj akciji „Moto Mraz”, koju već četvrtu godinu organizuje motociklistička zajednica Crne Gore „No limit bykers” i pred Novu godinu mališanima iz Doma „Mladost”, osim dobrog raspoloženja, donese i pregršt poklona. Ovoga puta donijeli su ono što je djeci najpotrebnije – garderobu, obuću, pastu za zube, deterdžente, pelene i naravno slatkiše.
Predsjednik Moto saveza Crne Gore Vukan Tomović, koje je i organizator ove humanitarne akcije, naglasio je da su im motivi za akciju pomalo bili i sebični.
– Kao motociklisti mi smo u saobraćaju kategorija koja se baš i ne primjećuje, pa je samim tim i ugrožena. Takođe, ova djeca traže da ih neko primijeti. Zato hoćemo da se preko njih primijetimo i mi, a i da istovremeno i djeca, preko ove naše akcije, budu primijećena. U svakom slučaju, i mi i oni želimo da ih u ovom domu ima što manje. Naš veliki motiv bilo je i druženje sa štićenicima doma, bez obzira na to koje poklone smo im donijeli. Ipak, više im znači ovo druženje nego da smo im ne znam šta donijeli – kazao je Tomović i objasnio da dobra volja bajkera koji su sami izdvojili sredstva za poklone nije bila dovoljna, pa veliku zahvalnost duguju privrednicima i firmama CKB, M:tel, Montegroerlajnz, Monteput, Vapor, Bum gejms i AD Pomorski saobraćaj.
Zamjenik direktora Dječjeg doma „Mladost” Slavica Ilić, uz riječi neizmjerne zahvalnosti bajkerima je uručila uokviren crtež, rad štićenika ustanove.
– Mi smo kuća koja u Crnoj Gori ima najviše djece, a danas i najviše Djeda Mrazova. Nadam se da će svako dijete pronaći svog Djeda Mraza, da će se upoznati i da će se sledeće godine ponovo družiti i radovati i prenositi svoje želje. Koliko se djeca raduju našim motoristima, pokazuje i poklon koji su namijenila da im se oduže za drugarstvo i izdvojeno vrijeme – naglasila je Ilićeva.
Predsjednik Moto kluba „Kruzer” iz Herceg Novog Miško Krivokapić istakao je da je ovaj klub prvi osnovani u Crnoj Gori, registrovan još 2005. godine, a da je posjeta domu, četvrta i tradicionalna jer u njoj učestvuju od osnivanja manifestacije.
– Prošle godine ovdje je bilo 120 bajkera, a sada nas je oko 200 jer su došli svi bajkeri Crne Gore... Nas bajkere neopravdano bije loš glas, a mi se zapravo bavimo organizacijom humanitarnih akcija kao što je ova. Osim toga, organizujemo i međusobna druženja koja imaju obilježja turističkog, jer na naš tradicionalni moto-skup u Herceg Novi dođe po 2.000 motora i 5.000 učesnika, i svi oni ostanu po sedam dana u našem gradu. Radimo lijepe i korisne stvari za ovo društvo i nadam se da će nas šira zajednica prepoznati kao takve, a ne kao američke bajkere, koji se mogu vidjeti na filmovima i koji se bave ružnim stvarima – kazao je Krivokapić.
Član Moto kluba „Kruzer” Stojan Tafra kaže da se rado odazvao akciji.
– Najvažnije je da su djeca srećna. Donijeli smo za svakog ponešto. Poklone smo podijelili, počev od beba u kolicima pa do onih koji bi sjeli i vozili kolica kojima smo poklone dovezli – uz osmijeh pričs Tafra.
On je naglasio da su se humanitarnoj akciji odazvali brojni moto klubovi Crne Gore, kao što su „Pirat” iz Ulcinja, „Posejdon” i „BMW” iz Bara, „Šarp” iz Tivta, „Kruzer” iz Herceg Novog, „Oriđinali” iz Kotora, „Cetinje” sa Cetinja, „Podgorica” i „Titograd” iz Podgorice i mnogi drugi.
K.MATOVIĆ

Mnogo želja, ali samo jedna prava

O tome koliko su se djeca podjednako obradovala i Djeda Mrazovima i poklonima, a posebno motorima, svjedoče zagrljaji i naravno želja da svako od njih makar malo uživa sjedeći na moćnim dvotočkašima i obaveznom turiranju.
Milutin, koji čini se da tek što se dohvatio „ čvrstih nogu”, odlučno tvrdi da Djed Mraz nikada ne dolazi na sankama, da su to bajke, nego da uvijek dođe na motoru. Na pitanje da li mu se više sviđa Djed Mraz ili motor odgovara – motor.
Emet hitro pokazuje koji mu se motor najviše dopada.
– Vidite ovaj crveni. E, takav bih ja da vozim. Svoj djeci Djed Mraz dođe na sankama, a nama dođe njih hiljadu na motorima – ushićeno uzvikuje ovaj šestogodišnjak, koji bi glasom najradije nadjačao turiranje motora.
Anastasija je oduševljena Djeda Mrazovima, ali i poklonima.
– Dolazili su nam i prošle godine, ali ne u ovolikom broju. Svašta bih nešto poželjela da kažem Djeda Mrazu da mi donese. Imam mnogo želja, pa je izgleda zato i mnogo i Djeda Mrazova i nadam se da će ispuniti bar neke od njih – nada se Anastasija, a mi u dječjem oku slutimo i koja je to najveća želja, ne samo njena, nego i ostale djece u toj ustanovi.

Ljubav se umnožava samo kada se dijeli

Da nijesu samo ove godine brojčano bili jači Djeda Mrazovi, svjedoči i veliki broj Mrazica koje su se pridružile humanitarnoj akciji, a Mina je jedna od njih.
– Dolazim iz Budve i prvi put sam ovdje. Koliko je Budvana krenulo ne znam, ali znam da se oko 100 motora iz ovog grada uputilo ka Bijeloj. Najvažnija poruka akcije je da djecu treba voljeti i da samo udruženi i zajedno jedni drugima možemo pružiti ruku pomoći – kaže ova bajkerka.

izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
VitaminC
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Aprilia Scarabeo

Post by VitaminC »

ice wrote:Iskreno, ti si 70% sam izvukao organizaciju, mi smo u skladu s vremenom i obavezama odradili manji dio posla, zato tebi kapa dolje pa te imamo u vidu za buduće akcije, ako budeš imao živaca ;)
+1^
Goran69 wrote:Evo i mojih slika sa akcije

http://s552.photobucket.com/user/goran6 ... evi%202013" onclick="window.open(this.href);return false;
Probah sa pc-a i telefona da otvorim link ali dobijam ovo na kraju:

Image
Goran69
Grijač guma
Grijač guma

Post by Goran69 »

Meni radi...mada ne i sa Tapatalka....moracu da provjerim
VitaminC
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Aprilia Scarabeo

Post by VitaminC »

Radi kad iz Chrome-a otvorim link. U pravu si za ttalk.
Post Reply