S T O P

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

S T O P

Post by Jocko Africa »

E pa dragi moji bikeri imam jednu losu vijest za nas !! Radi se o tome da je policija prije nekoliko dana zabranila saobracaj za sva motorna vozila u ulici u kojoj se nalazi nas i vas moto club.Zabrana je cak i za taxi vozila... Nisam odmah objavio ovu zabranu jer sam se nadao da je to samo privremeno ali izgleda da nije.Alternativni put do nas je preko opstinskog parkinga koji se nalazi paralelno sa nasom pivnicom pa preko livade pored stepenista,pravo do nas..Oni sa sportskim motorima imaju blize vrticu nizi parapet koji treba preci pa opet livadom pored stepenista.Radimo na tome da nam dozvole prolaz normalnom ulicom i nadam se da cemo naci dobro resenje za nas !! Eto toliko !! Pozdrav !!
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: S T O P

Post by bu2rider »

daboga nam poceli i vazduh naplacivali sto disemo.....a oce li im bit malo zemlje kad podju dolje....ne mogu ponijet nista sa sobom :D :D
ma ko ih hebe..ne moze nam niko nista...najjaci smooo
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Kako je krenulo u BD ce se moc samo magistralom, ko ide za TV i dalje. Dobro bi bilo kupit jedno 1000m2 zemlje u markovice i tamo napravit parking i autobusm vozit turiste do Budve. Em naplatis parking, em naplatis autobski prevoz, da se napunis ka brod.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

onaj dan dobro prođoh.. krenuo ja od BBC-a put napolje a on uzeo lizalicu i mjerka me... ja na vrijeme dadoh žmigavac udesno pa je odustao od zaustavljanja.
a što ćeš, ka i sve ostalo i to će se poštovat i bit aktuelno 15 dana dok se ne zaboravi...
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

E konacno nesto dobro ,necete mi vise divljat po setalistu,palit gume se vasim ljubimcima dobacivati predivnim prolaznicama oskudno obucenim jer je kriza u drzavi.ja bi vama zabranio da ih i izvozite iz garaze pogotovo onaj Triumph crni zlatni e on je najgori od sve dece... :whistle:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Post by mikeli.pg »

Jocko , možeš li prebaciti jedan šank preko puta , na tu livadu ?
Nemoj da sjedimo u lokal bez motora :twisted: :twisted:
Yamaha... Touching your heart
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

malo i da se proseta nije zgoreg il selite klub u perlu
risk,is what makes life worth living.
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

po zakonu koji je trenutno na snazi (nisam uspio da vidim prijedlog novog zakona koji je, mislim, trenutno u skupštinskoj proceduri) možeš motociklom doći do one raskrsnice: pravo - stara autobuska, desno - stari grad, lijevo - BBC, te onda sići sa motocikla i gurati ga do BBC-ija. ;)

Recimo, tako može da uradi i grupa od, npr. 15 motociklista istovremeno ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

wulfy wrote:... možeš motociklom doći do one raskrsnice: pravo - stara autobuska, desno - stari grad, lijevo - BBC, te onda sići sa motocikla i gurati ga do BBC-ija. ;)
U vezi toga, imam predlog za Jocka i ekipu: da svako ko dogura motor do BBC-a dobije free pivo da povrati dušu. Ko je ZA?
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Evo zadnjih par dana su popustili pa se do BBC-a opet moze motorom. Nije zvanicno ali za sad pustaju da se prodje.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply